Modrá bylina - padla mi ze žab

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Zamčeno
Electrix
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 172 poděkování
Dostal poděkování: 956 poděkování

Re: Modrá bylina - padla mi ze žab

Příspěvek od Electrix » stř 23. říj 2013 0:02:49

Ahoj, otázkou je, jestli se ti tam nepřipletla nějaká skupinka z okolí, nebo jsi nedal plášť. Všechna monstra, co lezou z Meteoru pádu, jsou zvířata (proto padají Obrázek zelené bylinky). Jediný ďábel široko daleko je Velký vůdce žabovojáků, což je takový ten klasický obří žabák se sekáčkem, ale o trošku tmavší (bývají ve skupině po třech). Přímo z meteoru neleze, ale po okolí jich pár najdeš. Proto ti taky na Pádech čas od času nějaká Obrázek modrá bylinka padne.
Pro srovnání:
(velky)_vudce_zabovojaku.jpg
Jinak v okolí Pádů se z těch osamělých monster vyskytují jen samí orci, nejbližší chlapík z Bakry je pekelně daleko. Takže tuhle možnost můžeš s klidem vyloučit (viz atlas).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Návody: Bonusy I. | ObrázekBonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(Obrázek) | ObrázekExpulator | Lovecké(Obrázek) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2801 poděkování
Dostal poděkování: 1163 poděkování

Re: Modrá bylina - padla mi ze žab

Příspěvek od Chyu » stř 23. říj 2013 12:47:16

ElectriX píše:Ahoj, otázkou je, jestli se ti tam nepřipletla nějaká skupinka z okolí, nebo jsi nedal plášť. Všechna monstra, co lezou z Meteoru pádu, jsou zvířata (proto padají Obrázek zelené bylinky). Jediný ďábel široko daleko je Velký vůdce žabovojáků, což je takový ten klasický obří žabák se sekáčkem, ale o trošku tmavší (bývají ve skupině po třech). Přímo z meteoru neleze, ale po okolí jich pár najdeš. Proto ti taky na Pádech čas od času nějaká Obrázek modrá bylinka padne.
Pro srovnání:
(velky)_vudce_zabovojaku.jpg
Jinak v okolí Pádů se z těch osamělých monster vyskytují jen samí orci, nejbližší chlapík z Bakry je pekelně daleko. Takže tuhle možnost můžeš s klidem vyloučit (viz atlas).
Ano, plášťoval jsem, tím se tedy vše nejspíše vyřešuje :lock:

Zamčeno