Vše začlo tak,že jako 18cti letej kluk jsem nastoupil do jedné fabriky jako obyčejný operátor ve výrobě.Pracoval jsem s zábavnou partou,která se celý dny bavila o metinu o tom jak dropěj,jak něco vykovaly apodně.Nerozuměl jsem ani slovu a tak mi jeden s té party lidí poslal na fb odkaz kde to stáhnout.Když teď vzpomínám na první okamžiky tak jse musím usmát

po první nevydařené postavě warovi jsem skusil suru wp a šlo mi to o něco líp.
Pamatuju jakoby by to bylo včera...stál jsem na ch 3 pyugmu a otravoval všechny přítomný o exp byl jsem tehdy asi 70+lvl a napsal jsem jedný holce,ahoj asi mě nevyexpíš viď a hned jsem psal dalším lidem a ta holka jediná napsala ano proč ne.
Vzala mě do červeného lesa a nějaký to bzk mi naexpila v tom jsme se zakecaly v pm a rozuměly jsme si,když jsem šel spát tak jsem se těšil na to až se zase přihlasím a napíšu jí

Psaní sní bylo moc fájn,díky mé povaze jsem si jí moc oblíbil a začel jsem jí mít rád,když uběhlo 2 týdny ta jsem se do ní tak nějak divně zamiloval,přitom jsem měl doma přítelkyni,které jsem se neotevřel tak jako ve hře s tím človíčkem,který se do mě aspoň myslím taky zamiloval.
Časem jsem se chtěl pochopitelně sní sejít osobně,ale problém mezi námi byl věk mě bylo 18 a jí 36 myslím,nechtěla se sejít hrálo v tom taky ještě něco jiného co si nedovoluju rozebírat.
CCA uběhl rok hraní spolu a zašlo to malinko dál dala mi tel.číslo ... vzpomínám jak jsem šel lesíkem a vytočil to číslo a v tom se ozval její křehký hlas,kterej mě rozzářil,ten jsem byl moc štastnej.
Vzpomínám jak jsem to po prvé pokazil..byl jsem na pokrovým turnaji a prohrál jsem nějaké peníze a šel k baru se opít,opilém v stavu jsem jí napsal,že mi chybí a že jí mám rád,tu sms si přečetla moje přítelkyně a já přestal asi měsíc hrát metin..měsíc bez kontaktu ve hře sní...
Když jsem se po měsíci vrátil tak hráčka,která mi nejvíc chyběla měla jiného "manžela,, docela mě to vzalo...začel jsem hrát za šamana byl jsem lvl asi 120 a jednoho dne sme si nějak psaly a ona mi dala heslo id heslo skladu a tak ... já tu dobu debil jsi to vše rychle psal na papír...nebyla ani 10min off a vše jsem jí vzal..napsala at jsi vše vezmu,že končí ale věděl jsem ,že to tak nemyslý..i přesto jsem to udělal,díky tomu,že jsem neudělal screen jsem dostal ban..
měl sem ban asi měsíc a psal jsem jí na skype ,že jsem nemocnej,že umírám atd věděla,že lžu ,aby mě dostala do hry napsala ticket a já dostal unban..některé věci jsem jí vrátil hnedka.
Každý den jsem jí psal..omluvy atd a že chci hrát jen sní,nakonec jsem jí dostal zpět vše bylo fájn.
Abych to urychlil neboť je pozdě hodin,tak já kretén jsem jí okradl znovu ale už i o maily a postavy patřily mě ,hned jsem je prodal přes HM..
Nakonec mám ban a na sindicat jsi nikdy už nezahraju..JE TO UŽ ROK CO SE TO STALO A STÁLE MĚ TO MRZÍ A JE MI LÍTO SVÝCH CHYB,MRZÍ MĚ,ŽE JSEM ZTRATIL OSOBU NA KTERÉ MI ZÁLEŽELO....STÁLE NEVÍM PROČ JSEM TO UDĚLAL....PROMIŇ ČLOVÍČKU