Krotenie

Prostor k diskuzi o sličných šamanech oplývajících léčivými schopnostmi i těch, kteří vládnou mocí draka.
bysta
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 69 poděkování

Re: Krotenie

Příspěvek od bysta » čtv 07. lis 2013 10:49:02

ano buff si mozes dat len ked si saman drak :) a z mojej skusenosti z krotenia mi prislo najlepsie kuzlit :) (ale ja som veci do rokle + taliky int a schop par) takze ono to skor zavisi na vybave ak mas 75/10 tak by som to skor riesil sekanim z kona o premene moc neuvazuj skusal som a je to dobre akurat kym mas kritik potom uz je to o nicom :)

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1197 poděkování
Dostal poděkování: 446 poděkování

Příspěvek od shvetseek » čtv 07. lis 2013 12:14:32

S BuclatouDamou tam naběhnu a plášťuju je normálně a sekám o stěnu.
Samozřejmě ve výbavě do HG. 65% magie, 15% převzít. A kosti na obranu schopností používám.
Proměnu jsem ještě nezkoušel, ale řekl bych, že uškodit to nemůže.
Paradoxně, se mi se šamankou, která si může dát sama kritik, krotí hůře než s válečníkem (mentálem) bez kritiku i bez aury.

Co se elixírů týče nosím s sebou 3 druhy. Nejsou možná úplně nutné, ale usnadní PvM hraní snad na všech mapách: Bílý, Zelený a Zelenkavý.

A s tím buffem. Dej si šamana buffa před vstup a hoď mu trvání schopností přes skupinu. Pak se buffni hned před vstupem a buff ti nějakou dobu vydrží.
Protože jsem pokročilý krotitel, tak se mi většinou podaří osedlat (mám už vše zkroceno), dříve než buff vyprší.
"Happines only real when shared."

Denny
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 84 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Denny » čtv 07. lis 2013 13:51:39

A bez buffu to nepojde? Bude mi treba aj biely elixir? Ked mam 1112 obrany? Zeleny je samozrejmost a zelenkavy si kupim....

Takze hovorite sekat z kona a kuzlit?

E:// no super skrotil som behom 20 minút :) dík chalani za rady, zobral som si elíky (okrem obrany) a išlo to v pohode :) bral som si po 4-5 suscrof na seba a kuzlil som ich zo zeme :)

tak ešte raz ďakujem ale prosím BA/BM aby toto ešte nezamykali, pre istotu, keby mi ešte trebalo nejakú radu :)

Odpovědět