neporovnavej jabkla s hruskamiBestWar32 píše:No to víš, a to info v podpisu mám pro srandu králíkům viď. Ale když je ti to málo, mám 4 roky starýho wara na ofíku. Takže ne, opravdu sem za wara nikdy nehrál...kado píše:thomas , best war je vidiet ze ste za wara / ninju nikdy nehraliveci na prunik v kombinacii s talikami na schopku su velmi vrazebna kombinace
A trvám si na svým, pro mě jsou průniky do války skoro nepoužitelný, leda že bych měl jako BM temnou ochranu , vrhnul se do chumlu a všechny bych na průniky usekal.
Zbraň na wara
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Zbraň na wara
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- thomas9
- Lv.29

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Lolaa píše:Takže obouruč nemusím točit.peryos píše:Dyt ale obrana na meče / obouruče neplatí na skily.![]()
Přece jen nikdo neseká s obouručí, takže mi ty obrany jsou na nic.
Ale musis ..hulky su taky obojruce a hulky ma dost lidi
Život je ako záhrada , okopávaj ju a ona ti prinesie úrodu.
-
kado
- Lv.39

jenze co z toho kdyz saman moc neseka takze bonus proti obojruckam samanum s hulkou az tak mco nevadithomas9 píše:Lolaa píše:Takže obouruč nemusím točit.peryos píše:Dyt ale obrana na meče / obouruče neplatí na skily.![]()
Přece jen nikdo neseká s obouručí, takže mi ty obrany jsou na nic.
Ale musis ..hulky su taky obojruce a hulky ma dost lidi
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
BestWar32
- Lv.1

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Kde porovnávám jabka a hrušky? Když píšu, aby ses podíval do mýho podpisu? A že mám několikaletý zkušenosti s válečníkem?kado píše:neporovnavej jabkla s hruskamiBestWar32 píše:No to víš, a to info v podpisu mám pro srandu králíkům viď. Ale když je ti to málo, mám 4 roky starýho wara na ofíku. Takže ne, opravdu sem za wara nikdy nehrál...kado píše:thomas , best war je vidiet ze ste za wara / ninju nikdy nehraliveci na prunik v kombinacii s talikami na schopku su velmi vrazebna kombinace
A trvám si na svým, pro mě jsou průniky do války skoro nepoužitelný, leda že bych měl jako BM temnou ochranu , vrhnul se do chumlu a všechny bych na průniky usekal.a sam vidis ze pruniky neco delaji kdyz si lidi kuli tomu vybreceli bonus proti prunikum jenze ono kazdy vyuziva svoji psotavu jinak
A to že se mi ve válce OBČAS povede někoho uprůnikovat zásahama neznamená, že bych se měl výhradně orientovat na průniky a dělat jenom kvůli nim výbavu. Kdybych neměl % na schopnost, pololidi a šutry na chary, abych mohl zabíjet pomocí kouzel, tak odcházím z válek s 0 CB.
![]() | BestWar32 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
War aura | Říše Jinno | 127 | P | P | P | FULL | P | M7 | ||||||||||
-
kado
- Lv.39

no to sem nerikal (nemylsel tak ale proste ofiik a tu je to dost rozdielne sice zaklad je rovnaky ale neni to predce jedn oa to same ) tak skusenosti mas ale pravezes prunikama obejdes skvele viz kdysi ondraa17 a zvysek a nerikal ze cisto prinuniky ale rozhodne su potreba
ja mam na ninjovi 105% prunik a mam cca 70 % schopku (uz dlouho mi pvp hnije ve skladu ) a vzdy sem odchadzdel z war na dobrych mistech protoze pro daggera a auraka ( ktery maji vysokou ryhlost utoku) su proste % na prunik kuli coodlownu proste nutnost protoze je to blbost hodit 3 skilyl a pak cekat treba 7s s O dmg
ja mam na ninjovi 105% prunik a mam cca 70 % schopku (uz dlouho mi pvp hnije ve skladu ) a vzdy sem odchadzdel z war na dobrych mistech protoze pro daggera a auraka ( ktery maji vysokou ryhlost utoku) su proste % na prunik kuli coodlownu proste nutnost protoze je to blbost hodit 3 skilyl a pak cekat treba 7s s O dmg
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
crazy8
- Lv.26

- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
na pvp určite zem poško 20 plus a ideš pripadne si anhod vybavu na pruniky a jedeš bomby 
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure