Při odevzdávání 3 kousků denně je to "jen" 304 dní.
Karma na P
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Re: Karma na P
Karma z lv0 na P trvá při odevzdávání dvou kousků denně 440 dní... Good luck
"Happines only real when shared."
-
KaSpErKo
- Lv.3

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
počkat tak toto je pre mna novinka ak nadropujem napríklad 20 kariem a potom ich odovzdávam tak že sa len prihlásim a hned odhlásim tak mi nezmiznú ??? ak som to dobre pochopilramosik píše:Nadropuj si kopu esencii a potom sa len ,, zakempi ,, pri druida a odovzdavaj a hned sa odhlasa snaž sa aspoň 3x odovzdať

- thomas9
- Lv.29

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
KaSpErKo píše:počkat tak toto je pre mna novinka ak nadropujem napríklad 20 kariem a potom ich odovzdávam tak že sa len prihlásim a hned odhlásim tak mi nezmiznú ??? ak som to dobre pochopilramosik píše:Nadropuj si kopu esencii a potom sa len ,, zakempi ,, pri druida a odovzdavaj a hned sa odhlasa snaž sa aspoň 3x odovzdať
Pochopil si to dobre ...nezmiznu
Kdyz sa ti tam objavi 0minut tak ti tam ta karma ete 1minutu.
Život je ako záhrada , okopávaj ju a ona ti prinesie úrodu.
- shvetseek
- Lv.31

0 minut na karmě znamená fakticky 59 vteřin. Tenhle čas se při každém relogu zresetuje a běží odznova. To platí i pro portování, takže s postavou se dá i herbařit. Pokud má člověk rychlý připojení, počítač a prsty. Log, relog, odlog. Piece of cake.
-
Woffi
- Lv.1

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Takže se můžu lognout u druida dát karmu, port k bio a pak se odlognout? a když se portnu od druida k bio tak se mi na esenci zase načte doba 59 vteřin?
- shvetseek
- Lv.31

Ano, tak zhruba nějak by to mělo být, podle mých pozorování..Woffi píše:Takže se můžu lognout u druida dát karmu, port k bio a pak se odlognout? a když se portnu od druida k bio tak se mi na esenci zase načte doba 59 vteřin?