Slunecni prilba
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Slunecni prilba
Kde ju dropnem??? Sekal som v zeme obru a nic nepadla mi.... sekal som tam 3 hodiny a nic.... vsetko ine mi padlo len ta prilba nie...
-
- Lv.39
- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Slunecni prilba
v rokli pada taky a za 3hod to si mal sakra smolusalamista píše:Kde ju dropnem??? Sekal som v zeme obru a nic nepadla mi.... sekal som tam 3 hodiny a nic.... vsetko ine mi padlo len ta prilba nie...

Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
- Lv.10
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
V zemi obrů určitě padá já dropuju na to mnejvětším place dole u ohniště a padají tam všecky kromě kalených. ty až na sekernících.
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 342 poděkování
- Dostal poděkování: 234 poděkování
Padá z ničitelů v zemi obrů dole u velkého ohně
ale chce to rukávky taky vzít, jinak padá málo.

Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)