Docela by mě to zajímalo, díky

To vím, ale určitě bylo použitelné, proč by ho tam jinak Ymir dával?Liamus píše:Je to len nepoužiteľné tlačítko

se ukazuje i u obchůdků hráčských, ačkoli u nich nemá žádnou funkci (a nikdy nemělo). Nejspíš jim to přišlo jednodušší, než dělat dva styly obchodních oken.
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
skvělé využitíkado píše:pravdepodobne to mnelo slouzit na pridavani predmetu do vyprodanyho stanku bez mutnosti zrusit stanek ale buh vi

No to mě taky napadlo, ale když jsem rozbaloval klient tak to bylo rozdělený, no asi editovaný klient, díkyElectriX píše:Jde o to, že obchodní okna skladníka, obchodnice i libovolného hráčského stánku fungují na stejném principu, hra mezi nimi nerozlišuje (stejný packet). Takže tlačítkose ukazuje i u obchůdků hráčských, ačkoli u nich nemá žádnou funkci (a nikdy nemělo). Nejspíš jim to přišlo jednodušší, než dělat dva styly obchodních oken.

Zakladatel hry Metin2Liamus píše:Kto je ten Ymir??
Super, ale technicky téměř nemožnéHonzaM píše:skvělé využitíkado píše:pravdepodobne to mnelo slouzit na pridavani predmetu do vyprodanyho stanku bez mutnosti zrusit stanek ale buh vi, vůbec bych se nebál pokusit se to zrealizovat