měl bych dotaz ohledné druhého patra s aurákem.. Prosím aby se této diskuze zapojili pouze ti, kteří hráli za auru a chodili HG, nechci nějaké zbytečné teorie lidí, kteří to s aurákem nezkusili

takže tedy :
jsem war level 134, mám výbavu HG, ale potřebuje dotunit.. toto téma jsem založil proto, aby jste mi pomohli s tím, co zlepšit.
- chtěl jsem si koupit WP a rozjet to s ním, ale nějak jsem si to rozmyslel a chci to prostě dávat se svým hlavním warem i za skutečnosti, že mě to vyjde na draho.
Meč : Brnění : Štít : Náušnice : Náramek : Náhrdelník : Helma : Boty : Není to nijak nejlepší výbava no.. Beru pouze okolo 25k sekem a mám pouze 18,8k ZB (Malý dmg + Málo zb = jasná příčina, proč si to nedávám, to mi jasné je..).
Důležité staty :
Síla : 206
Vitalita : 133 (18,8k ZB)
Pohyblivost : 129
Příšery : 153%
Prumka : 71%
Neusmrcení : 80%
Magie : 74%
Šíp : 50% ( do druhého je tuším skoro na nic.. jen na kytky a možná kdosi psal mumie, ale s těmi si nejsem jistý.. do prvního patra na lizardy mám více na šíp)
Odolnost proti schopnostem : 11%(náramek)
Hodnota útoku : +589
Tudíž otázka zní : Co HLAVNĚ zlepšit?
Můj názor je takový, že by bylo lepší vylepšit mou schopku+2 (15,15,10) na +6 aspoň (obrana schop už se docela vyrovná bs s 35 magíí + tam je 4350ZB, které by mi velmi pomohlo). Šáhl bych kuli Zb ještě po ebenkách, jenže už takhle je můj dmg malý.
Vidím to na vylepšení schopky + koupě ebenek pro výdrž a na dmg asi nějak překopat talíky. Máte stejný názor? Pokud ano, prosím poraďte mi, jaké talíky volit (neu + prum?).
Děkuji moc
EDIT : Přidány statistiky (příšery,prum...)