PS: K čemu sou ty války říší? Sem v modré takže vyhrajem i beze mě a ty body když sem dřív hrával stejně k ničemu nebyli.
Za koho začít
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Re: Za koho začít
Tak začal sem za wp suru, ale rozhodl sem se zastavit na lvlu 75 a udělat ho jako dropa na 90 metiny neboToho wara auru 61 si nechám na 80 metiny (který drop je podle vás lepší? u druhého bych prodal výbavu) a budu si zakládat buď BM suru nebo dýkaře. Ještě nevím co. WP suru sem chtěl, že se sním lehce expí a je jakš takš dobrej na pvp. Ale na to pvp mi příjde slabý a navíc všude čtu, jak je dobrej bm sura i dýkař na expení, buffa mám a používám ho i na surovi, takže podle mě ty expy půjdou. Teď bych se chtěl zeptat jen, který z nich je lepší?
V pvp i v pvm.
PS: K čemu sou ty války říší? Sem v modré takže vyhrajem i beze mě a ty body když sem dřív hrával stejně k ničemu nebyli.
- thomas9
- Lv.29

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Na drop war... A vybral by som si ninju 
Život je ako záhrada , okopávaj ju a ona ti prinesie úrodu.
- Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
-
XMagicSuraX
- Lv.8

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Ty jsi dementík , ale už se ničemu nedivím.Když je metin to , co jsi napsal , tak proč jsi na forum , který se týká metina ? Logika na entouImpuls777 píše:zapni wowko metin je stejne picovina
Edit: Warn za vulgaritu.
/Deon
Edit: Warn za urážky.
/Script