Tady máš vše co potřebuješ vědět a je to u všech šperků stejnýforumman píše:Každý máme jiný názor na ZB ve výbavě, je to asi stejné, jako že ty rád hraješ bez buffu ozvlášť ve swampu...Prostě já bych volil ZB pro univerzálnost použití,tudíž ebenky, ty máš jiný názor,s tím dokážu žít, každý má jinou strategii
![]()
Co se procentuálního výpočtu tavenin týká, jaksi je to všude jinak, takže o procentech bych moc nemluvil, dle toho se to moc počítat nedá,ale hlavně, já se ptal obecně na radu, nikoliv tebe přímo, takže asi tak![]()
A to jestli cítím, že mně nemáš rád...Osobně je mi úplně jedno, koho ty máš a nemáš rád a klidně ti to může připadat arogantní, v souvislosti s tebou je to tak myšleno
AhojLukyn09 píše:Ahoj všichni co mi poradíte potřebuju náramek na WP SURU
přemýšlím o 3 buď (1. zdobené nebeský nár libí se mi hlavně kvuli 16% kritik ale zae si říkam mám buf ten má kritiku dost
2. zdobený stříbrný naramek ten zase kvuli zb myslím si že je pak snažší natočit do něj 3 x 20 protože zb už tam je
3. zdobený b zlatý náramek ten má obnovu zb ale mě jako wp suru to moc neva čepel to řeší )
tak a ted do mě