Černá obrazovka po přihlášení
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Černá obrazovka po přihlášení
Naposledy upravil(a) richi125 dne pát 27. pro 2013 20:52:51, celkem upraveno 1 x.
-
cleo
- Lv.25

- Dal poděkování: 342 poděkování
- Dostal poděkování: 234 poděkování
Přihlášení do hry na ch 2 a 3
Ahoj/dobrý den,
byli jsme v HG a koplo mě to, nejde se přihlásit na ch 2 a 3 - zde se zobrazí jen "budeš připojen" a hned černá obrazovka, na ch 1 a 4 "tvé konto je připojeno" - neví někdo co se děje? Děkuji za každou radu a pomoc - nespamujte prosím nesmysly.
byli jsme v HG a koplo mě to, nejde se přihlásit na ch 2 a 3 - zde se zobrazí jen "budeš připojen" a hned černá obrazovka, na ch 1 a 4 "tvé konto je připojeno" - neví někdo co se děje? Děkuji za každou radu a pomoc - nespamujte prosím nesmysly.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
-
ninjiitsu
- Lv.7

- Dostal poděkování: 11 poděkování
Re: Nejde se mi připojit
Ja som bol prave HG a zamrzlo mi 5 postav. Ked sa skusam pripojit, napise mi to, ze uz je konto pripojene. A ked som skusil ucet, ktory nebol zapnuty, tak naskoci cierna obrazovka.
Asi to vacsi problem.
Asi to vacsi problem.
Re: Přihlášení do hry na ch 2 a 3
Mám ten samý problém, ale mám pocit že je to spíše problém na CHX .. když se lognu na ch1 ve městech atd.. mi to jde normál, jenom Tržnice nejde.. a žádná postava na ní..
-
simii19
- Lv.2

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Černá obrazovka
Taky mi to dělá, asi nastal někde nějakej problém.. zase 
Postavy SimiHoney,SImiHoneyBM a TrdloSimi už nevlastním.
Nová majitelka postavy Axel
Nová majitelka postavy Axel
- SkillWarrior
- Lv.15

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
-
cleo
- Lv.25

- Dal poděkování: 342 poděkování
- Dostal poděkování: 234 poděkování
Re: Přihlášení do hry na ch 2 a 3
Zřejmě ano, jenže já nemůžu dostat postavy do hry - konto je připojeno..... a na debug postav musím čekat 2 hodiny - ale postava je údajně pořád ve hře - takže nevím jak počítat ty 2 hodiny......DoctorWho píše:Mám ten samý problém, ale mám pocit že je to spíše problém na CHX .. když se lognu na ch1 ve městech atd.. mi to jde normál, jenom Tržnice nejde.. a žádná postava na ní..
Stabilita serveru jak cíp (pardon ale ulevit jsem si musela, takže warn očekávám)
Prosím někoho z týmu o vyjádření - děkuji
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
- Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování