To byla druhá věc co jsem udělala po vybrání toho balíčku.Kruger0 píše:asi relog

To byla druhá věc co jsem udělala po vybrání toho balíčku.Kruger0 píše:asi relog
udelal si to?Bellinna píše:Nevím, jestli má někdo stejný problém, ale po vybrání Víkendového balíčku ho pořád nemám.
Pokud jste jedním ze šťastných výherců premia (a vyberete tuto možnost), musíte si jej aktivovat přes web hry (po přihlášení)
![]() | AuraKral | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
151.000+min. | Shinsoo | PVP | 139 | M10 | P | G2 | P | FULL |
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
Na 7 dní přidává volné místo pro zasazení semínka na zahrádce.Minister píše:Vybral si někdo to zahradnické povolení? A mohl by nám říct jak to funguje? Díky
Sweetw0w píše:Na 7 dní přidává volné místo pro zasazení semínka na zahrádce.Minister píše:Vybral si někdo to zahradnické povolení? A mohl by nám říct jak to funguje? Díky
![]() | AuraKral | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
151.000+min. | Shinsoo | PVP | 139 | M10 | P | G2 | P | FULL |
Za každou vypěstovanou bylinku máš 1 bod do herbaření. Nezáleží na tom na kterém místě jej vypěstuješ.Minister píše:Sweetw0w píše:Na 7 dní přidává volné místo pro zasazení semínka na zahrádce.Minister píše:Vybral si někdo to zahradnické povolení? A mohl by nám říct jak to funguje? Díky
Ano, tomu rozumím. Já bych jen chtěl vědět zda-li ty volná místa přídávají body do herbárka. Nebo je to jen jako bylinky navíc?