Postupná likvidace swampu ?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Re: Postupná likvidace swampu ?

Příspěvek od Cepino » pát 10. led 2014 15:00:30

Včera jsem kvůli karmě rozbil s BMkem několik bažin. Drop yangů a prutů 110kk, dva magické kameny, jedna magická měděná ruda, jeden šutr +5. Ostatní, jako pergoše, požehy draka a života, nepočítám, také byly. 5 stříbrných karem a asi 10 zlatých. I ten 10ti titánek mi padl z jednoho meteoru na konci. BMko je 121lv. Stále nějak nevidím problém.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 346 poděkování
Dostal poděkování: 280 poděkování

Příspěvek od cleo » pát 10. led 2014 15:02:21

BloodyCip píše:Mno tak tomu příliš nerozumím. Je sice fajn slyšet ujištění, že se na drop ve Swampu nijak nesahalo, žel na druhou stranu to nijak můj problém neřeši :-)
Nějak bych se tímhle tématem vůbec nezaobíral, kdyby ten rozdíl dříve/teď nebyl tak markantní. Ale propad o více než 50% je hodně a především je trvalý.
Nevím, ptala jsem se jiných hráčů (přátel) a žádný propad nezaznamenali, ani já jsem propad nezaznamenala a to na různých lvlech (od 110 do 144). Naopak bych fakt řekla, že se 144 mi padá víc kamenů +6, magických kamenů, magických měděných rud atd., ale o něco míň esencí (zde jsem pocítila snížení dropu - ale karmu už nedělám, takže to neřeším).

A dneska ráno se 115 jsem rozbila pár meteorů ze swampu kvůli esencím a drop bezvadný - z 5 meteorů 5 kamenů +5, požehnaný pergameny, požehnání života a draka, 2x magický kamen, 1x magická měděná, 4x titan 5kk, 2x titan 10kk, pruty 500k, 1kk a 2kk nepočítám - tak kde je problém (ne nemám full na drop a yang - jen 60% na yang).
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

BloodyCip
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od BloodyCip » pát 10. led 2014 16:03:02

Tak ja se poptal kdekoho koho trochu znám a v podstatě to je tak 50 na 50. Jedni tvrdí to co já, tedy že drop rapidně klesl a nejen ve swampu, druzí naopak to co Clea a Cepino, tedy že drop je konstatntně stejný.

Jen k mému dropu za poslední 4 swampy s postavou (118-120lvl) :

132kk/155kk/98kk/202kk - z čehož bylo 1x25kk, 1x10kk, 12x5kk pruty
+ 1 magičák, 2 měděnka, 2x kámen +6

to mě na 6 hodin strávených ve swampu přijde jako špatný vtip

Hronaro
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 42 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Hronaro » pát 10. led 2014 16:12:37

asi tak BloodyCip sice ted jen expim buffa pořád mam vydělek hoodně maly 100-150kk o nějakych min 300 co jsem míval si můžu nechta jen zdat :/

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 10. led 2014 16:29:38

BloodyCip píše:Tak ja se poptal kdekoho koho trochu znám a v podstatě to je tak 50 na 50. Jedni tvrdí to co já, tedy že drop rapidně klesl a nejen ve swampu, druzí naopak to co Clea a Cepino, tedy že drop je konstatntně stejný.

Jen k mému dropu za poslední 4 swampy s postavou (118-120lvl) :

132kk/155kk/98kk/202kk - z čehož bylo 1x25kk, 1x10kk, 12x5kk pruty
+ 1 magičák, 2 měděnka, 2x kámen +6

to mě na 6 hodin strávených ve swampu přijde jako špatný vtip
No 98kk za hodinu a pul, to mi přijde opravdu jako špatny vtip. To mam za hodinu s BMkem 121, které ty meteory jen pižlá a třeba bažinu sekám na 5x, tak že se mi stále doplňuje. Ovšem mám zase málo na moby a to max 20%, tak že se mi to parádně množí. Samozřejmě že mám všechny bonusy z itemu a k tomu dalších 40% na drop a yang ve věcech. Stane se mi take, že z meteoru po rozbiti nepadne nice, ale zas z dalších ano. Ale netuším, proč vám tak spadly výdělky. Jen poukazuji na to, že u mě je to stále zhruba stejné, jeden swamp 400kk druhej 350kk třetí zas třeba 500kk. A ty kameny co jsem říkal, tak ty mi dříve nikdy nepadaly, když padl jeden tak to byl možná i jeden za více jak měsíc, nyní padaj 135tce jak na běžícím páse. Možná tam hraje roli i nějak level. Nevím. :( Jen dodám, že 120tka už je na yangy poměrně dost velká, nejvíce padá yangů na té 110ce, proto všichni dělaj dropery 110.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

wirgil
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od wirgil » pát 10. led 2014 17:52:42

Musím souhlasit že neco není v pořádku od posledního restartu jsem ze swampu vic jak 190kk nepřinesl.
Nejezdim sice po metinech ale plastuji Eza .Postavy lvl 118 WP a 135 BM
A modrou essenci když se mi povede dropnout aspon 4 ks tak je duvod k oslavě.

BloodyCip
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od BloodyCip » pát 10. led 2014 18:16:34

Když jsem zkoušel jít s warem 139, je to úplně to samé. Za 2,5 hodiny na bažině 378kk + jeden magičák. Má VIP a prémko na vše, nic víc nemám, ale to jsem neměl ani dřív když bežně za 2 hodiny vynesl +-1kkk.

wirgil
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od wirgil » pát 10. led 2014 18:25:10

BloodyCip píše:Když jsem zkoušel jít s warem 139, je to úplně to samé. Za 2,5 hodiny na bažině 378kk + jeden magičák. Má VIP a prémko na vše, nic víc nemám, ale to jsem neměl ani dřív když bežně za 2 hodiny vynesl +-1kkk.
No ja tech 190kk mám za 1,5hod tak to sme na tom podobne :lol:
Ale jen se zlodejkama tedy :)

devils636
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od devils636 » pát 10. led 2014 18:59:59

Já se musím zasmát těm lidem co tu piší že maji za swamp 500kk a víš to je vymysl jako prase...max za swamp jde vydělat v yangach 300kk + drop z metinu

mám 130lv ..nikdo nic mi nebere davam to v pohodě a vydělavam bez premka 150kk až 230kk + Drop ....s premkem je to max 300kk + ten drop
https://www.youtube.com/watch?v=AUH6zm_6RWg
Stream : youtube_Bucek86cz Youtube :Bucek CZ

peryos
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 36 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od peryos » pát 10. led 2014 20:34:28

devils636 píše:Já se musím zasmát těm lidem co tu piší že maji za swamp 500kk a víš to je vymysl jako prase...max za swamp jde vydělat v yangach 300kk + drop z metinu
S prémkem na yang bys měl 2x víc, protože při ničení meteoru ti vylézají příšery a ty příšery ti také dávají přínos yangů. Nemáš ponětí, kolik oni mají % na yang, drop a jaké prémka mají. Tak neříkej že to nejde, buď tak laskav :up:

Pamatuj si jedno:
Nikdy neříkej že něco nejde. Protože vždycky se najde nějaký blbec co to neví a udělá to

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal

Who is chatting

offline Giant 
offline Kazuro 
offline Mionix