chybí disk...
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Kruger0
- Lv.20

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
chybí disk...
Tato hláška se mi objeví pokaždé, když vrazím do pc flashku nebo mobil... a nebaví mě to věčně restartovávat aby to šlo normálně, neví někdo prosím jak se toho zbavit

Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.
.l..
.l..
- Tidden
- Lv.14

- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Re: chybí disk...
Jestli myslíš při zapnutí ekury(jinak nevim co by to dělalo v diskuzi) , tak pokud máš v ROMce cdčko tak ho vyndej, nebo zkus naopak vložit nějaké náhodné CD.(na starém PC mi to při nějaké hře dělalo taky, tak jsem vložil prázdné CD a šlo to)..
Postavy Tidden, Tiddeenn i TiddenBuff již nepatří mezi mé vlastnictví.
Můj návrh s účesy u kadeřnice. Hlasuj!
Úprava stánků. Hlasuj!
Více pozemků? Hlasuj!
Můj návrh s účesy u kadeřnice. Hlasuj!
Úprava stánků. Hlasuj!
Více pozemků? Hlasuj!
- Kruger0
- Lv.20

Tidden píše:Jestli myslíš při zapnutí ekury(jinak nevim co by to dělalo v diskuzi) , tak pokud máš v ROMce cdčko tak ho vyndej, nebo zkus naopak vložit nějaké náhodné CD.(na starém PC mi to při nějaké hře dělalo taky, tak jsem vložil prázdné CD a šlo to)..
mě to funguje jen pokud CD vložím, vypnu hru a launcher vytáhnu CD a restart PC :/ ale při dalším vložení zase znova
jinak CD vůbec nepoužívám
.l..
.l..
- Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
- Kruger0
- Lv.20

já to asi špatně napsal, já tam to CD vrážím jen když to po mě chce disk abych to mohl vypnout (hru i s launcherem) a restartovat aby to šlo normálně (CD vyndám hned jak vypnu launcher) takhle jsem to myslelChyumgo píše:Nezapínej Ekuru s CD v mechanice
.l..
.l..
- Chyu
- Lv.39

- Kruger0
- Lv.20

tak jinak ještě, jede mi v pohodě do té doby, než do pc zapojím flashku nebo mobil. pak to najednou chce vložit CD tak to CD musím vložit, vypnout sindi a launcher vyndat CD a restartovat PC a to mě štve protože takhle to musím dělat pořád, když si něco chci hodit do mobilu nebo na flashkuChyumgo píše:Tobě nejde Ekura když nemáš CD v mechanice?
.l..
.l..
- Chyu
- Lv.39

Tak ho tam nech ne?Kruger0 píše:tak jinak ještě, jede mi v pohodě do té doby, než do pc zapojím flashku nebo mobil. pak to najednou chce vložit CD tak to CD musím vložit, vypnout sindi a launcher vyndat CD a restartovat PC a to mě štve protože takhle to musím dělat pořád, když si něco chci hodit do mobilu nebo na flashkuChyumgo píše:Tobě nejde Ekura když nemáš CD v mechanice?
- Kruger0
- Lv.20

to pak moc hučíChyumgo píše:Tak ho tam nech ne?Kruger0 píše:tak jinak ještě, jede mi v pohodě do té doby, než do pc zapojím flashku nebo mobil. pak to najednou chce vložit CD tak to CD musím vložit, vypnout sindi a launcher vyndat CD a restartovat PC a to mě štve protože takhle to musím dělat pořád, když si něco chci hodit do mobilu nebo na flashkuChyumgo píše:Tobě nejde Ekura když nemáš CD v mechanice?
.l..
.l..
- Kruger0
- Lv.20

nikdo žádné řešení? :/
.l..
.l..