Stařenka
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Odysey
- Lv.15

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Stařenka
Měl bych malou otázku ohledně toho že jednu chvíli u stařenky šlo u zapomenout vlastnosti těla : zapomenout jen daný status(např.: jen sílu nebo pohyblivost) proč tomu není i teď,Děkuju
-
Mithra
- Čestný člen

- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Re: Stařenka
Stařenka nám poněkud zestárla a paměť už jí neslouží jako kdysi. Proto tedy raději dobrodruhům vrací na základ všechny statusy, aby, nedej dopustit dračí božstvo, náhodou neudělala chybu.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
-
Odysey
- Lv.15

Takže už to nebude jako předtím?
že mě se to šiklo vždy jsem měnil statusy kvůli síle
)
- Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
Nasbírej si tablety z krveOdysey píše:Takže už to nebude jako předtím?že mě se to šiklo vždy jsem měnil statusy kvůli síle
)
No a jak velký problém zresetovat to celé a rozdělit to znova?
-
Odysey
- Lv.15

Na co tablety z krve?Chyumgo píše:Nasbírej si tablety z krveOdysey píše:Takže už to nebude jako předtím?že mě se to šiklo vždy jsem měnil statusy kvůli síle
)
![]()
No a jak velký problém zresetovat to celé a rozdělit to znova?
No mě to nějak moc nebaví klikat za sebou 375x
-
cleo
- Lv.25

- Dal poděkování: 342 poděkování
- Dostal poděkování: 234 poděkování
Každá tableta z krve ti sebere jeden bod schopnosti (ale uklikáš se daleko víc, než to naklikat vše znova ) 
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
-
Odysey
- Lv.15