Svorka - PvP cech.

Ideální místo pro cechovní prezentaci, sjednání války či nalezení útočiště u nového herního společenství.
Odpovědět
Domisall
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 36 poděkování
Dostal poděkování: 289 poděkování

Svorka - PvP cech.

Příspěvek od Domisall » úte 28. led 2014 8:31:41

Obrázek
Zdravím. Po dlhom uvažovaní som sa rozhodol, že založím cech v Jinno zameraný na PvP. V Jinno totiž nemáme cech ktorý by položil na kolená lepšie cechy z červenej alebo žltej ríše. Napriek tomu, že máme veľa výborných PvP-čkárov nevieme spojiť svoje sily. Napadlo ma cech prirovnať akejsi svorke vlkov ktorá keď je pokope - má neuveriteľnú silu. Viem, že v Jinno je veľa dobrých partií a nad mojim nápadom sa len zasmejú ale dúfam, že sa niektorým cech zapáči a tým priláka stále lepších a lepších. Ak vás už nebavia cechy ktoré vám ponúkajú "výpravy do HG a pravidelné války" obetujte pár minút na prečítanie tejto témy:)

V cechu budú 3 "vlčie svorky". Každá z nich bude mať svojho veliteľa (StarýVlk) ktorého úlohou bude členov svojej svorky trénovať a spoločne vymýšľať taktiky do vojen. Jeho úlohou bude aj nábor nových hráčov cechu (Mláďa) pod svoje velenie aby sa z neho stal člen svorky (Vlk).
Momentálne niesu žiadny velitelia svoriek preto by som prosil 3 dobrovoľníkov ktorým sa môj nápad zapáči aby sa prihlásili v PM. Podmienkou je slušná PvP, hotové poznámky, skype a účet na fórku.
Myslíte si, že výber veliteľov len tak môže byť blbé rozhodnutie? Keď bude veliteľ dávať vo vojnách nesprávne rozkazy alebo sa bude k svojej svorke správať zle môže dostať od jej členov škrabanec, (každý člen môže dať jeden) ak ich bude mať vyše 50% z celkového počtu členov svorky - veliteľ bude zbavený funkcie a svorka sa rozpadne. Vlci však ostanú v cechu (aj keď bez svorky) kým sa hlasovaním nevyberie nový veliteľ. Každý záujemca sa môže prihlásiť o post a po 3 dňoch sa hlasovaním vyberie nový. Po vybratí nového veliteľa budú mať vlci bez svorky 7 dní aby sa do niektorej začlenili.
Nábor nových "mláďat": Do cechu sa dostane takmer každý čo má slušnú PvP a hotové poznámky avšak keď si ho do 7 dní nevyberie ani jeden vodca svorky hráč vyletí a 1 mesiac sa do cechu nemôže znova hlásiť.

Každá svorka bude mať maximálne 12 členov (WP + BM + AURA + MENTAL + DRAK + HEAL + DYKAR + LUKAR + 4 ďalší podľa rozhodnutia veliteľa). Zloženie všetkých charov a "povolaní" v zohratej svorke je neporaziteľná kombinácia.

Každý deň - maximálne dva dostanú všetci členovia cechu (okrem mláďat) "cechovné noviny" v podobe textového dokumentu hromadným mailom. Aby každý vlk vedel čo je v cechu nové aj keď pri zavedení a konzultovaní nebol online.

Ako komunikačný prostriedok bude dočasne vytvorenie dvoch skype "miestností". Jeden pre všetkých ako chat a druhý pre veliteľov svoriek a mňa.
Ja vodca žiadnej svorky nebudem - budem členom.

Vojna ríši: Vo vojne ríši a v cechových vojnách sa budeme držať pri sebe... vtedy sa ukáže pravá sila svorky! Veliť však nemôžu traja, preto bude veliť vždy najstarší (najdlhšie vo funkcii) starý vlk. Pokiaľ nebude v čase vojny online - veliť bude druhý najstarší a tak ďalej. Vstupovanie do bojovej zóny by sa malo robiť v kompletnej svorke (plná nárazová sila) no o všetkých možných taktikách ešte bude priestoru na rozprávanie dosť.

Vojny cechov: Po úspešnom nábore minimálne 15tich vlkov bude voľba cechovného diplomata ktorý bude vybavovať a dohadovať termíny vojen s inými cechmi.

Cechovný pozemok bude akási aréna v ktorej si pomerajú svorky sily medzi sebou a to v boji napr. 4 vs. 4. Svorka ktorá vyhrá bude na samom vrchu tejto témy s veliteľom sediacim na koni v jej strede + počase by som rád zaviedol odmenu v podobe yangoch za výhru na ktorú sa bude skladať každý člen nejakou smiešnou sumou (20kk - veliteľ berie všetko a je na ňom či sa rozdelí - bude to predsa hlavne jeho zásluha:))

Nábor mláďat bude až po vybraní troch veliteľov. Pokiaľ môj nápad bude mať viac zlých ako dobrých ohlasov - cech sa nebude ani rozbiehať. Všetky veci sú vymyslené narýchlo a je na nich čo vylepšovať a budem rád za každú dobrú radu. Kto niečo nepochopil prosím píšte otázky sem... Nie do PM aby moju odpoveď videli všetci.
Ak ma napadne niečo načo som zabudol doplním to písmom inej farby aby nikomu nič neušlo.
Naposledy upravil(a) Domisall dne úte 28. led 2014 9:39:48, celkem upraveno 1 x.
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar

DrTom
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 271 poděkování
Dostal poděkování: 89 poděkování

Re: Svorka - PvP cech.

Příspěvek od DrTom » úte 28. led 2014 8:43:18

Ahoj, pěkně vymyšlené a držím pěsti, aby se vám to povedlo :up:

SirHeal - Healer / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Lucyus - Dagger / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Syrberious - Mental / 160 / karma P / herb. P / zruč. G3

Grafits - Dragon / 145 / karma P / herb. P / zruč. P

nox125 - BM / 145 / karma P / herb. P / zruč. P
--- propůjčen :fight:

Domisall
Lv.25
Lv.25

Příspěvek od Domisall » úte 28. led 2014 8:52:42

Dakujem , vazim si to,.
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar

Domisall
Lv.25
Lv.25

Příspěvek od Domisall » úte 28. led 2014 17:22:15

:ref:
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar

plug1
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 225 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od plug1 » úte 28. led 2014 18:26:36

Dobrej nápad, hodně dobrej..
Ať to klapne
╔═╗✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
║═╬╦╦═╦═╦═╦══╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔╣║║║╬║║║
╚═╩═╣╔╩═╩╝╚╩╩╩╩╩╩╝
✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩

© plug1 2014 - všechna práva vyhrazena

Domisall
Lv.25
Lv.25

Příspěvek od Domisall » stř 29. led 2014 6:35:12

dík

:ref:
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar

Domisall
Lv.25
Lv.25

Příspěvek od Domisall » čtv 30. led 2014 3:21:27

:fight:
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
@ SELDA « čtv 5:34 pm »
Malé války
@ Revus « čtv 5:21 pm »
čus, nevíte o někom kdo kupuje chitin?
@ Fogru « čtv 5:20 pm »
jogurd007 píše: Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
Uni
@ jogurd007 « čtv 5:16 pm »
Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
A budou ve statistikách na webu ukazány i záznamy, kolik těch asistů padlo?
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
Chtěl bych ocenit přidání možnosti získat CB za asistkill. Hodněkrát se i mě stalo, že sem dal za nechutnost a zbylo klidně 2k a neměl sem nic, takže super. To abych si zase koupil pvp :-)
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou
@ Makarov « čtv 1:17 pm »
Jako myslím, že to "oživí" velké války ...... :-)
@ Vydesenej « čtv 12:50 pm »
To bych asi taky tvrdil kdybych byl v týmu :D až čas ukáže
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
@ Vydesenej « čtv 12:14 pm »
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem :D tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
@ Makarov « čtv 12:07 pm »
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
@ Grout « čtv 12:00 pm »
Makarov píše: chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
naprostý souhlas!
@ Makarov « čtv 10:36 am »
chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
@ Cassper17 « čtv 10:08 am »
Tingra 15
@ ChunjoKing « čtv 6:13 am »
@Revus,  mne tiež kamarát hovoril, že jeho známemu padla v ľadovej zemi. Alebo som počul aj to, že niekomu padla v 2. meste
@ Uncut69 « stř 11:33 pm »
mě padla wifi na ox je možný že dostanu amulet do IS skladu? děkují.
@ Revus « stř 10:42 pm »
Jsem dostal info že ta jedna co má padat v ohnivce dokonce padla i jinde
@ noxforko « stř 10:41 pm »
ahoj, nebyla by možnost udělat ještě poslední OX v sobotu? když probíhá event až do noci ze 6. 7. ?
@ Revus « stř 10:10 pm »
Nekdo treba dostane i za min slov. treba za 30 :D I kdyz to asi ne. ale u kazdyho to je prej jinak. Nahodně.
@ Revus « stř 10:08 pm »
Jeden je z ohnivky, druhy OX, treti forum, 4 bud dort ( už nejde péct) nebo stránky knih, nebo zničení 30 pinat, nebo poskladaní slov 45-60 ( každý to má jinak). a myslím že team přidal i nějaký další možnosti. kdo ví
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
respektive vim ze jde jeste z ohnivky a jeden za stranky.. ale ten ctvrty?
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
Ahoj. mam cast amuletu za ox .. daji se nejak ziskat jeste ty zbyle tri?
@ Relly « stř 9:53 pm »
@Azi123,   Na stránkách ekury...herní účet - support. Taky jdu toho Taymena nahlásit. Si dovolil moc.
@ diver « stř 9:46 pm »
@silouette,  Bylo pár dnů zpět řečeno, že hráč musí dojít k 20. otázce, aby dostal amulet
@ Cassper17 « stř 9:40 pm »
Tingra 15
@ silouette « stř 9:38 pm »
Dobrý den, byl jsem na OX - odpověděl jsem sice špatně ale amulet jsem nedostal. Říkali jste, že je potřeba se zúčastnit. Dostanu amulet? Díky za info
@ Azi123 « stř 9:36 pm »
Ahoj, prosím, kde se píše ticket? děkuju :)
@ beautyy « stř 8:49 pm »
Jinno
@ Uncut69 « stř 8:19 pm »
Ahoj chci se zeptat zda půjde udělat černá puma i po skončení eventu ?
@ Revus « stř 4:31 pm »
Dík
@ Tomori « stř 4:28 pm »
Revus píše: Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
Dobrý den, hráč musí mít minimálně lvl 50
@ Revus « stř 4:24 pm »
Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
@ Tomori « stř 1:44 pm »
Dobrý den, bylo předáno dalších 30 dílků amuletu. :hello:

Who is chatting

offline BlowBM 
offline DarkB 
offline Dejvosh 
offline Dioxide 
offline Enysa 
offline Goldwing 
offline Hakan 
offline Mionix 
offline anyone