Pochybuji, že se tým bude zajímat nejak o srovnání cen nebo nejakým spusobem ovlivnovat ekonomiku na serveru. Protože, když nekdo neco nedelá, tak to jen tak nezačne delat (už byli 2 přiležitosti na to aby začali a nezačali). Tot muj skromný názor.LOCO30 píše:To je pravda, ale to je trošku dlouhodobější. Jak jsem četl, tak chtějí hru zpříjemnit. Návrat cen do starých mezích, by nejlépe vyřešilo navýšení dropu veškerých předmětů. Čím víc toho bude ve hře, tím méně to bude stát. Osobně se mi nechce čekat 2-3 měsíce, abych mohl koupit např. brnko za rozumnou cenuSpoiler:xXFasterXx píše:Srovná se to jako vždy samo po bugování, podle toho jak a zakolik budou hráči kupovat.LOCO30 píše:Pěkný jak kdo, co, kde a bla,bla, ale mě jako slušného hráče a myslím, že nejen mě zajímá, jak chce tým pomoci ekonomice a srovnání cen
Určitě se najde dosti hráčů, kteří vydělali čistým prodej dostatek yangů, jako tomu bylo poprvé.
Netušim, proč se alespon približne nesleduje objem yang ve hře. Zda to neni technicky možné nebo jen lenivost. Ale domnívám se, že by to pomohlo předcházet takovýmhle situacím. Nebo alespon k zvýšení pozornosti a možná u pristiho bugu na yangy se to odhalí o den nebo dva dříve.
A to zminované spríjemnení hry --> opravdu by stačilo delat to co se má chovat se ke slušným hráčum slušne...ale tak kdo je slušný, nebo co je míra slušnosti ......