Ja mam neco dnes prodat je najeka moznost proverit nejak sek co dostanu abych se nedostal do nejake lapalie?!
Jak se vyhnout Buglému šeku?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Krkovička
- Lv.19

- Dal poděkování: 595 poděkování
- Dostal poděkování: 205 poděkování
Jak se vyhnout Buglému šeku?
Zdravicko slysel jsem ze typek neco vcera prodaval a dostal buglej sek a radi me at raci nic neprodavam ze ho tet vysetruje GM
Ja mam neco dnes prodat je najeka moznost proverit nejak sek co dostanu abych se nedostal do nejake lapalie?!
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak se vyhnout Buglému šeku?
Pokud neprodáš věc x-krát předraženou tak by se ti nemělo nic stát, ale sichr je sichr a tak bych radši počkal s nějakými většími nákupy 
- tyranka
- Lv.26

- Dal poděkování: 260 poděkování
- Dostal poděkování: 252 poděkování
Ahoj, myslím si že by nebylo na škodu při uzavírání velkých obchodů udělat screeny s PM i obchodem, aby se později dalo dokázat za co jsi vlastně peníze dostal.
Jen můj názor a rada.
Jen můj názor a rada.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ | |||||||||
-
KnockOut
- Lv.16

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
tyranka píše:Ahoj, myslím si že by nebylo na škodu při uzavírání velkých obchodů udělat screeny s PM i obchodem, aby se později dalo dokázat za co jsi vlastně peníze dostal.
Jen můj názor a rada.
Jasně no screen je vždy dobrá pojistka. Radši to nascreenuj kdyby něco ...
![]() | GapeBuff | Říše | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragon | Shinsoo | Belfegor | 134 | Full P | Complete | M7 | G10 | Diabolos | ||||||||||
![]() | Gape | Říše | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
Body | Shinsoo | Belfegor | 145 | Full P | Complete | P | M5 | Diabolos | ||||||||||
-
Neos
- Lv.17

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
Spis se zeptej GM tymu na spravnou cenu dane veci, protoze oni jsou ted ty borci co rozhoduji o cenach veci.
Nekteri hraci tu koupili nebo prodali veci za nekolik set kkk a dale si vesele behaji a piskaji, kdezto nekteri to odsrali IP banem!!! Holt si tu nekdo dela co chce a nikdo mu v tom nebrani!!!
Edit: warn za vulgarity a team insult.
/Sibyla
Nekteri hraci tu koupili nebo prodali veci za nekolik set kkk a dale si vesele behaji a piskaji, kdezto nekteri to odsrali IP banem!!! Holt si tu nekdo dela co chce a nikdo mu v tom nebrani!!!
Edit: warn za vulgarity a team insult.
/Sibyla

Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
-
Messenger
- Lv.14

- Dal poděkování: 30 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Vždyť pokaždé to odnesou ti co za to nemůžou a nedá se jim za pravdu.To tu bylo a bude a s tímto přístupem se nic nezmění.
Jinak Neos vystihl si to výtečně,patří Ti za to dík.
Přeji krásný zbytek večera.
Grayn
Jinak Neos vystihl si to výtečně,patří Ti za to dík.
Přeji krásný zbytek večera.
Grayn
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
jojo chudáčci co jste dostali ban neprávem
zlobiví GM
NEOS. .. a konkrétní jména by nebyla? Nejsi sám co tady o tom píše, tak snad víte i něco konkrétního když to hlásáte veřejně na fóru ...
NEOS. .. a konkrétní jména by nebyla? Nejsi sám co tady o tom píše, tak snad víte i něco konkrétního když to hlásáte veřejně na fóru ...
-
KnockOut
- Lv.16

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Má se tu řešit problem se šekem a pojištění při kupování drahé věci, né vyvolávat hádky.
:warn:
![]() | GapeBuff | Říše | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
Dragon | Shinsoo | Belfegor | 134 | Full P | Complete | M7 | G10 | Diabolos | ||||||||||
![]() | Gape | Říše | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
Body | Shinsoo | Belfegor | 145 | Full P | Complete | P | M5 | Diabolos | ||||||||||
- Tidden
- Lv.14

- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Psal jsem ticket, jak to je, jestli se mám nát obchodovat nebo co mám dělat.. Dostal jsem odpověď takovou, že podezřelej budu když dostanu x kkk yangů jentak, nebo prodám opravdu hooodne předraženě nějakou věc. Takže si myslím že v pohodě, ale je to na tobě 
Postavy Tidden, Tiddeenn i TiddenBuff již nepatří mezi mé vlastnictví.
Můj návrh s účesy u kadeřnice. Hlasuj!
Úprava stánků. Hlasuj!
Více pozemků? Hlasuj!
Můj návrh s účesy u kadeřnice. Hlasuj!
Úprava stánků. Hlasuj!
Více pozemků? Hlasuj!
-
Nix
- Lv.16

- Dal poděkování: 107 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
Všimnul si někdo z vás, že na fóru jsou vždy všichni naprosto nevinní a zabanovaní neprávem? Ovšem na ticketu je situace z velké části přesně opačná. Pak zde vznikají deziluze a fámy, že si team banuje hráče bez rozmyslu a důkazů jak se mu zachce.
... budeš příčinou svého vlastního pádu, neboť svým chováním připravuješ si kříž,
na němž dokonáš ...
na němž dokonáš ...