Zlepšení cen

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Bilgot
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 32 poděkování

Re: Zlepšení cen

Příspěvek od Bilgot » sob 01. úno 2014 19:15:08

honzisv píše:
cleo píše:A opravdu si myslíš, že ekonomiku srazí prodej např. map u NPC - ne nesrazí, protože ceny reguluje zásadně nabídka a poptávka - z klasické ekonomiky - nabízím určitou věc za určitou cenu a buď jí poptávající koupí nebo nekoupí; z vlastní zkušenosti (pracuji jako ekonom) vím, že pokud je věc předražená - nekoupí jí nikdo, jen ten kdo peněz dost, což zde asi tolik lidí už není. Stačí koukat na pranýř, jak bugeři přibývají a jen ti co pak postavu koupili, jsou odbanováni. Ale s vlastní ekonomikou přidání věcí z dropu k NPC nic nevyřeší - naopak - budou dostupné všem a za pár yangů a tudíž si je zase nakoupí a budou po jejich odebrání zase prodávat draho. Včera jsem se jen tak prošla po tržce a viděla, jak tam hezky mapky za 550+ kk hezky leží a nikdo je nekupuje. To že se v chatu někdo překřikuje jak koupí mapu za 200, další za 300, další za 500, další za 600 atd. považuji za jejich "hrátky" - nekoupí ti to. Já osobně mapy za víc jak 300kk nekupuji a kupovat nebudu, stejně jako nebudu kupovat dračí schopku za 2kkk, to si raději párkrát s partnerem zajdu do HG a dropnu si. Stejně jako chodím na dropku dropovat mapy - někdy mi padnou 2 za 10 minut, jindy zase nic za x hodin a to podotýkám, že těch xhodin se skládá cca z 10 pobytů na dropce (chodím tam jen na půl hodiny max). Takže pokud chci točit talíky počkám si, nebo si např. dojdu nadropovat mapy do cidonije - ano je zde potřeba CB - ale dle mého názoru není až takový problém si pro pár CB do war dojít. A k námitce, že tě tam budou zabíjet barevní podotýkám, že se mi to ještě nestalo. Ano poškádlili jsme se s barevnýma, ale jen tak, aby nikdy nikdo neumřel. Takže to je tak vše k dropu map. K dropu kamenů - kdo z Vás zde nemá postavu 100+, aby si mohl dojít na metiny do swampu. Moc jich nebude, a drop kamenů ve swampu považuji za dobrý - za jeden swamp 3-4 kameny +5 a 1-2 kameny +6. Ty kameny +5 pak vylepším příručkou o kování ..... takže zde opět problém nevidím..... spíš zde vidím snahu, udělat to co nejjednodušší, aby všichni měli vše a to HNED...

Proto souhlasím s GA - přidání dropovaných věcí k NPC brát jako poslední možnost...... a nic tam raději nedávat - vzpomeňte na poslední případ, když byly přidány lupy "gratis" ke skladníkovi - co udělali někteří hráči - nakupovali a nakupovali a pak po jejich odebrání draho prodávali..... a tak by to bylo i s tímto.

Cleo máš naprostou pravdu :) Každý hráč zde na Ekuře má možnost každou věc si pořídit. A co se týče těch maniaků co nadávají na mapy a kameny: Tak ještě jednou na to abych zničil metin např lvl 55 NEMUSÍM MÍT KAMENY +6 v brnku či zbrani. Mapa ti padne tak i tak. A co se týče ostatních věcí vše si koupíš, hold to nebude za 12 hodin, ale třeba za měsíc!!! Jsem člověk co chodí do práce a teprve po 3 letech jsem si udělal postavu lvl 100+ , když jsem si na ní vydělal!!! Nehraju jako někteří 10 hodin denně, ale např. celkem 5 hodin do tejdne :) Vše se dá udělat, jen to není hned :) A pokud to musíš mít hned, najdi si bohatýho sponzora každá věc díky BM se dá koupit za real prachy!!! A na konec Ekonomika se dá dohromady sama :) Každej den se mění a jsou jiné ceny, jen si počkat :)
Pravda. Urovná se to samo, když to nebude nikdo kupovat tak to prostě bude padat to je logický. U tolika věcí se měnili ceny a nakonec to prostě našlo svoji "nějakou" hodnotu, kterou to nejspíš mělo mít. viz. mě teď třeba napadají perly. Když jsem začal hrát (pravěk - max. lvl 90) bílá byla drahá za 3kk modrá byla drahá za 1kk a červená za 500k. Potom tu byla doba kdy se bílá prodávala i za 30. Teď jsou všechny perly 8-10kk zhruba a asi to tak má být. :) Dejte tomu čas.
Bilgot - 118+ Lv. - Mental warrior

Rolgram - 104+ Lv. - Arahan warrior

Tazimgo - 95 Lv. - Shaman Healer - TUTO POSTAVU JIŽ NEVLASTNÍM.

NO FUTURE :jinno:

Přechod na jiný mt2 kvůli nudě na tomto.

valkyria99
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od valkyria99 » sob 01. úno 2014 21:34:55

honzisv píše:
cleo píše:A opravdu si myslíš, že ekonomiku srazí prodej např. map u NPC - ne nesrazí, protože ceny reguluje zásadně nabídka a poptávka - z klasické ekonomiky - nabízím určitou věc za určitou cenu a buď jí poptávající koupí nebo nekoupí; z vlastní zkušenosti (pracuji jako ekonom) vím, že pokud je věc předražená - nekoupí jí nikdo, jen ten kdo peněz dost, což zde asi tolik lidí už není. Stačí koukat na pranýř, jak bugeři přibývají a jen ti co pak postavu koupili, jsou odbanováni. Ale s vlastní ekonomikou přidání věcí z dropu k NPC nic nevyřeší - naopak - budou dostupné všem a za pár yangů a tudíž si je zase nakoupí a budou po jejich odebrání zase prodávat draho. Včera jsem se jen tak prošla po tržce a viděla, jak tam hezky mapky za 550+ kk hezky leží a nikdo je nekupuje. To že se v chatu někdo překřikuje jak koupí mapu za 200, další za 300, další za 500, další za 600 atd. považuji za jejich "hrátky" - nekoupí ti to. Já osobně mapy za víc jak 300kk nekupuji a kupovat nebudu, stejně jako nebudu kupovat dračí schopku za 2kkk, to si raději párkrát s partnerem zajdu do HG a dropnu si. Stejně jako chodím na dropku dropovat mapy - někdy mi padnou 2 za 10 minut, jindy zase nic za x hodin a to podotýkám, že těch xhodin se skládá cca z 10 pobytů na dropce (chodím tam jen na půl hodiny max). Takže pokud chci točit talíky počkám si, nebo si např. dojdu nadropovat mapy do cidonije - ano je zde potřeba CB - ale dle mého názoru není až takový problém si pro pár CB do war dojít. A k námitce, že tě tam budou zabíjet barevní podotýkám, že se mi to ještě nestalo. Ano poškádlili jsme se s barevnýma, ale jen tak, aby nikdy nikdo neumřel. Takže to je tak vše k dropu map. K dropu kamenů - kdo z Vás zde nemá postavu 100+, aby si mohl dojít na metiny do swampu. Moc jich nebude, a drop kamenů ve swampu považuji za dobrý - za jeden swamp 3-4 kameny +5 a 1-2 kameny +6. Ty kameny +5 pak vylepším příručkou o kování ..... takže zde opět problém nevidím..... spíš zde vidím snahu, udělat to co nejjednodušší, aby všichni měli vše a to HNED...

Proto souhlasím s GA - přidání dropovaných věcí k NPC brát jako poslední možnost...... a nic tam raději nedávat - vzpomeňte na poslední případ, když byly přidány lupy "gratis" ke skladníkovi - co udělali někteří hráči - nakupovali a nakupovali a pak po jejich odebrání draho prodávali..... a tak by to bylo i s tímto.

Cleo máš naprostou pravdu :) Každý hráč zde na Ekuře má možnost každou věc si pořídit. A co se týče těch maniaků co nadávají na mapy a kameny: Tak ještě jednou na to abych zničil metin např lvl 55 NEMUSÍM MÍT KAMENY +6 v brnku či zbrani. Mapa ti padne tak i tak. A co se týče ostatních věcí vše si koupíš, hold to nebude za 12 hodin, ale třeba za měsíc!!! Jsem člověk co chodí do práce a teprve po 3 letech jsem si udělal postavu lvl 100+ , když jsem si na ní vydělal!!! Nehraju jako někteří 10 hodin denně, ale např. celkem 5 hodin do tejdne :) Vše se dá udělat, jen to není hned :) A pokud to musíš mít hned, najdi si bohatýho sponzora každá věc díky BM se dá koupit za real prachy!!! A na konec Ekonomika se dá dohromady sama :) Každej den se mění a jsou jiné ceny, jen si počkat :)
Tak to můžu hrát ofik a ne privát.

Edit: Můžete. Warn za spam.
/Sibyla
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!

maraczx
Lv.15
Lv.15
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od maraczx » sob 01. úno 2014 23:37:59

Jak bylo psáno, co se tím zlepší, jak někdo psal, že se sem dá NPC a u toho se budou utrácet yangy a že tím ty yangy budou ubývat, to je pěkná blbost. Když se tam dají mapy za 250KK, tak hráči co tady mají nasysleno několik KKK, tak si je v poklidu nakoupí počkají až se to zruší a hurá to začnou prodávat, protože ti žádný droper nepůjde blbost na metiny, když se půjde dá koupit u npc a nikdo je nadropované mít nebude a pak příjdou ti kteří si je pěkně nakoupili na nastaví cenu a myslí, že by se zase dostala k hranici 400-500KK, protože je nikdo mít nebude. A tím, že yangu zmizí to možná, ale ve swampu se dá tak lehce vydělat a nebo HG ? Každý tu píše, jak udělá za swamp skoro 1KKK, tak co to je tam jít na 2 hodiny zablbout denně a máš na dvě mapy hned. A já třeba jako že nenáročný hráč nemám žádnou 100+ na swamp, keri a hg a chodím si v poklidu dropovat na metiny a dají se mapy do npc, tak to já nevím kde vydělám, když 80% výdělek mám z nich, jako za ty dvě hodiny já mám 200-300KK, což opravdu není moc oprati hráčům co mohou do swampu. Příjde mi to zbytečné něco takového zavádět, když to chceš tak si na to musíš vydělat a nebo si to sehnat sám. Ono když stojíš na námku a spamuješ, že to koupíš za 250KK, tak se nediv, že nic nemáš. Ale kdyby si radši se zvednul a šel do swampu a podobně, tak si na to vždy vyděláš.
Překážky se stavějí do cesty obyčejným lidem proto, aby z nich stali lidé neobyčejní.
Obrázek

honzisv
Lv.14
Lv.14
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od honzisv » ned 02. úno 2014 6:52:44

valkyria99: Tak bez na ofik a ukaz mi jak si vydelas to co tady. A veci+9??? Asi jsi na ofiku nehral co? Do ofiku tohle ma hodne daleko a pokud lidi zde budou mit vse hned nikdo to hrat nebude jelikoz ho to bavit nebude!!! A mimochodem mrknu obcas na trzku, mapy za 450kk nikdo nekupuje takze pocitam ze do 14 dnu budou stat zase 300kk a jak psal autor prede mnou, neber jim jejich vydelek. Jak si ty mensi lvl maj vydelat kdyz jim seberes jedinou vec za kterou si solidne vydelaj ;)
Jako malý jsem byl hloupý, arogatní a ošklivý, ovšem teď už nemam chybu :-D

valkyria99
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od valkyria99 » ned 02. úno 2014 7:09:35

honzisv píše:valkyria99: Tak bez na ofik a ukaz mi jak si vydelas to co tady. A veci+9??? Asi jsi na ofiku nehral co? Do ofiku tohle ma hodne daleko a pokud lidi zde budou mit vse hned nikdo to hrat nebude jelikoz ho to bavit nebude!!! A mimochodem mrknu obcas na trzku, mapy za 450kk nikdo nekupuje takze pocitam ze do 14 dnu budou stat zase 300kk a jak psal autor prede mnou, neber jim jejich vydelek. Jak si ty mensi lvl maj vydelat kdyz jim seberes jedinou vec za kterou si solidne vydelaj ;)
Jen pro tvoji informaci, ofik jsem hrál cca dva a půl roku a tady hraji téměř od začátku serveru. Dobrá, místo kritiky bys mohl něco navrhnout ty. jediná slušná věc na které by se dalo vydělat? Mo se nevydělá když ty věci tolik nepadají. Dobře ustoupil bych od toho aby se ty věci dali koupit u NPC, ale stojím si za tím aby se dali získat alespoň za knihy misí. Ne jen za expertky, ale ze všech. A nezlobil bych se ani kdyby padali z truhel bossů. Vždyť snad ve všech hrách, když sejmeš bosse, tak ho biješ jen z toho důvodu, aby jsi měl nějakou cennou věc a co padá z truhel tady?? Nepoužitelné smetí.
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!

honzisv
Lv.14
Lv.14
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od honzisv » ned 02. úno 2014 7:38:15

Ano s tema truhlama souhlasim to je vcelku problem. Tak misto tech map u NPC bych souhlasil s nejakym poradnym dropem z truhel bossu. Bossu je tu dost a je velke zklamani kdyz sundas bosse a z truhly padne vec +3 ktera ve swampu padne +7...a ty knihy misi by se daly prekousnout u NPC ale vynechal bych jen expertky aby se zase nekomu neponizil kvuli nim drop ;)

Spatne jsem si precetl vzkaz :D Nebyl by blbej napad aby mapy padaly i z knih misi ;)
Jako malý jsem byl hloupý, arogatní a ošklivý, ovšem teď už nemam chybu :-D

Bilgot
Lv.14
Lv.14
Dostal poděkování: 32 poděkování

Příspěvek od Bilgot » ned 02. úno 2014 9:30:26

Knihy misí u NPC? To vážně? Kdybych sbíral všechny tak mám za swamp klem 40ti misí.
Bilgot - 118+ Lv. - Mental warrior

Rolgram - 104+ Lv. - Arahan warrior

Tazimgo - 95 Lv. - Shaman Healer - TUTO POSTAVU JIŽ NEVLASTNÍM.

NO FUTURE :jinno:

Přechod na jiný mt2 kvůli nudě na tomto.

maraczx
Lv.15
Lv.15
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od maraczx » ned 02. úno 2014 11:36:33

valkyria99 píše:
honzisv píše:valkyria99: Tak bez na ofik a ukaz mi jak si vydelas to co tady. A veci+9??? Asi jsi na ofiku nehral co? Do ofiku tohle ma hodne daleko a pokud lidi zde budou mit vse hned nikdo to hrat nebude jelikoz ho to bavit nebude!!! A mimochodem mrknu obcas na trzku, mapy za 450kk nikdo nekupuje takze pocitam ze do 14 dnu budou stat zase 300kk a jak psal autor prede mnou, neber jim jejich vydelek. Jak si ty mensi lvl maj vydelat kdyz jim seberes jedinou vec za kterou si solidne vydelaj ;)
Jen pro tvoji informaci, ofik jsem hrál cca dva a půl roku a tady hraji téměř od začátku serveru. Dobrá, místo kritiky bys mohl něco navrhnout ty. jediná slušná věc na které by se dalo vydělat? Mo se nevydělá když ty věci tolik nepadají. Dobře ustoupil bych od toho aby se ty věci dali koupit u NPC, ale stojím si za tím aby se dali získat alespoň za knihy misí. Ne jen za expertky, ale ze všech. A nezlobil bych se ani kdyby padali z truhel bossů. Vždyť snad ve všech hrách, když sejmeš bosse, tak ho biješ jen z toho důvodu, aby jsi měl nějakou cennou věc a co padá z truhel tady?? Nepoužitelné smetí.

Ok, takže jestli tady hraješ od začátku serveru, tak ty nemůžeš mít nejmenší problém vydělat ne ? Protože jestli napíšeš, že problém máš, tak to tě upřímně lituji. A jestli napíšeš, že nemáš 10 hodin denně chodit swamp a nebo HG, aby sis vyděl, tak to není problém serveru, že ceny jsou hrozně vysoké, že na to nemáš čas vydělat a podobně, to je problém tvůj, že ten čas nemáš, tak kvůli tomu se nebudu přidávat zbytečné věci k NPC. Chápu, že nějaký lidi chodí do práce, že určitě toho času není mnoho a když tady chceš být trochu dobrý, tak tady musíš být skoro furt, karma, bio, herba, zručnost a další. Ale jestli si ten čas neuděláš na to, aby sis vydělal, tak nemůžeš čekat, že ty mapy se ti prodají za 250 kK.
Btw: Mapu jsem pokaždé za 500KK prodal do 10 min.

+ Po dnešním OX si myslím, že nějaké ty mapy zase budou v oběhu, minimálně 100 map ;-)
Překážky se stavějí do cesty obyčejným lidem proto, aby z nich stali lidé neobyčejní.
Obrázek

valkyria99
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od valkyria99 » ned 02. úno 2014 18:57:27

Ok, takže jestli tady hraješ od začátku serveru, tak ty nemůžeš mít nejmenší problém vydělat ne ? Protože jestli napíšeš, že problém máš, tak to tě upřímně lituji. A jestli napíšeš, že nemáš 10 hodin denně chodit swamp a nebo HG, aby sis vyděl, tak to není problém serveru, že ceny jsou hrozně vysoké, že na to nemáš čas vydělat a podobně, to je problém tvůj, že ten čas nemáš, tak kvůli tomu se nebudu přidávat zbytečné věci k NPC. Chápu, že nějaký lidi chodí do práce, že určitě toho času není mnoho a když tady chceš být trochu dobrý, tak tady musíš být skoro furt, karma, bio, herba, zručnost a další. Ale jestli si ten čas neuděláš na to, aby sis vydělal, tak nemůžeš čekat, že ty mapy se ti prodají za 250 kK.
Btw: Mapu jsem pokaždé za 500KK prodal do 10 min.

+ Po dnešním OX si myslím, že nějaké ty mapy zase budou v oběhu, minimálně 100 map ;-)[/quote]

Mně nejde o mě, ale o všechny a s těmi knihami misí to tak špatnej nápad není.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pon 03. úno 2014 8:53:22

valkyro, ještě ani jednou jsi nenapsal konkrétní důvod, proč by u NPC měly být jen tebou navrhované mapy a šutry +6. Proč nedat k NPC na koupi totálně vše? Vždyť i jiní hráči mají stejné právo jako ty a oni, když ty tam můžeš mít mapy, tak oni zas chtějí třeba dračí +0. Dáme k NPC úplně všechno a budem jen dropovat yangy a pruty a postávat na náměstí. To by se ti líbilo, to by byla zábava. A pokud teda opět zvedat drop map třeba z misí a truhel, tak opět bych chtěl zvednout drop i ostatních věcí. Zatím tu od tebe vídím snahu jen ušetřit yangy pro sebe, myslíš tu jen na sebe a na to, co zrovna pro tebe je teď aktuální. Stačilo jedno nedělní OX a mypky během dne sletěly až na hodnotu i 150kk. Tak že jsou tu nástroje na to to sundat a nemusejí být tak přihlouplé, jak ty navrhuješ. To že za nějaký čas mapa opět vyletí na 500kk, to je zas jen nabídkou a poptávkou.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ silouette « čtv 6:14 pm »
Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
@ Mionix « čtv 5:50 pm »
@ Mionix « čtv 12:43 pm »
Opraveno. Hra je již přístupná.
@ Mionix « čtv 11:26 am »
@marexanax,  děkuji za nahlášení, sháním GA.
@ marexanax « čtv 11:18 am »
zřejmě nefunguje ch3
@ Vydesenej « čtv 9:13 am »
Nemohli by jsme dostat do Iteam Shopu možnost zakoupit si zábavnou kuklu prosím :D
@ ChunjoKing « čtv 8:13 am »
@Suko201,  event končí zo 6.7. na 7.7 a 3 oxky už boli. Myslím si, že ak ešte bude nejaký súťažný týždeň, tak už posledný
@ Suko201 « čtv 5:00 am »
Sabka píše: Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
však je teprve druhý týden mini eventů, ne?
@ Sabka « stř 9:00 pm »
Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
@ ChunjoKing « stř 8:59 pm »
A budú sa dať aj ozdobiť po evente?
@ ChunjoKing « stř 7:17 pm »
A budú sa dať dorty so sviecami použiť aj po evente, prosím vás?
@ ChunjoKing « stř 7:16 pm »
To je pravda. A je to super!
@ Mionix « stř 7:08 pm »
Tak prý i když jste nepekli, tak můžete každý den v Donji část dortu získat.
@ Mionix « stř 7:03 pm »
Tak to bohužel nejde a nepůjde.
@ Mionix « stř 6:02 pm »
Zjišťuji. Já žil v domění, že neozdobené půjdou normálně prodávat, ale očividně prý nejdou.
@ cleo « stř 5:03 pm »
@Mionix,  zdravím, to je záměr zavést, že i loňské kousky dortu nejdou přendavat, když to do nedávna šlo?
@ ChunjoKing « stř 10:26 am »
Dnes je posledný deň na účasť na výročnej tipovačke
@ Mionix « stř 8:45 am »
Ano v pravidlech fora je povolen jen jeden účet.
@ Grout « úte 7:18 pm »
>:( Mio, trhej. :D
@ Martin1986 « úte 4:43 pm »
@Uncut666,  pokial viem na forume moze mat kazdy iba 1 ucet .. mat ich viacero je zakazane :)
@ ChunjoKing « úte 3:58 pm »
@jogurd007,  Ano, da sa este ziskat. Jeden dielik za dokoncenie OX, druhy dielik zo sveta Ekury, tretí dielik z fóra, 4. dielik univerzal
@ Uncut69 « úte 1:26 pm »
chci se zeptat zda by vadilo, že by kamarád napsal mojí postavu na forum kterej pumu nedělá, zajímá mě jestli by to vadilo či ne, nechci žádné problémy a jít proti pravidly proto se chci zeptat přímo vás, kdyby mě daroval jeho hlas jestli by to byl problém či ne děkují.
@ jogurd007 « úte 6:34 am »
Ahoj. Mám ještě možnost získat pumu, pokavaď mám jen 2. části amuletu? Doufám že jo :D Jednu část klasickou a druhou universální, ta se může použít jen jedna. Díky a hezký den
@ Uncut69 « pon 11:45 pm »
joo, musím napsat přání :D
@ Suko201 « pon 9:37 pm »
Koukněte se do IS skladu, pokud jste se nekoukli. Já ho měl tam :-)
@ Alter « pon 5:45 pm »
ahoj chtel jsem se zeptat proc jeste nemam amulet za prani .dekuju
@ Uncut666 « pon 5:25 pm »
Zdravím, posílal jsem tipovačku na více učtech, včera se rozdávali amulety a nejspíše se na mě zapomnělo, mohu poprosit dodání amuletu? děkují.
@ LazyMole « pon 4:51 pm »
přesně tak 5 hodin jsem dropoval jestli nepadne jedenáctá stránka (na další set) a nepadla tak jsem přehodil gear na jiného dropíka a za 10 minut padla takže je to asi omezené 10ks stránek na postavu
@ Grout « pon 4:46 pm »
Myslí tím, že mu už padlo 10 stránek. Proto se ptá, jestli to je omezeno na postavu :D
@ OrangEE « pon 4:01 pm »
@LazyMole,  Aká jedenáctá ? veď ich je 10
@ LazyMole « pon 2:39 pm »
nevíte někdo jestli náhodou není drop stránek limitovanej na postavu? na dropce jsem už posbíral celý set, a vždy padaly stránky 30min - 1 hodinka, jednou teda po 2 hodinách, teď dropuju už čtvrtou hodinu a prd :D, padla někomu jedenáctá stránka na jedné postavě??
@ Azi123 « pon 12:25 pm »
Dobrá, děkuji moc za informaci :)
@ Tomori « pon 12:01 pm »
Dobrý den, nemusíte se obávat. Ox samozřejmě ještě bude. Avšak pár dní po soutěžním týdnu. Vše bude předem ohlášeno, proto doporučím sledovat fórum. :hello:
@ Azi123 « pon 10:47 am »
Dobré ráno :) Nemá někdo nějakou informaci, jestli nebude OX? Ještě mi schází mimo deník jeden dílek a vypadá to zatím beznadějně :D
@ Hiearch « ned 11:28 pm »
Dobrý večer, plánuje se po ukončení druhého soutěžního týdne ještě jedna ox?
@ Tomori « ned 10:59 pm »
Dobrý večer, další várka 86 dílků byla předána :hello:
@ Relly « ned 10:50 pm »
...
@ deimos « ned 10:29 pm »
OrangEE píše: @deimos,  a stále nič :D
už tam je, měl jsem ho schovanej vlevo vrohu dole v is skladu
@ OrangEE « ned 10:06 pm »
@deimos,  a stále nič :D
@ deimos « ned 9:55 pm »
OrangEE píše: BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
Tež by se hodil no... xd
@ kovardominik « ned 9:36 pm »
ano ten myslím
@ Grout « ned 8:54 pm »
jestli myslíš ten achievment (dort s patnáctkou), tak ne, ten byl za všechny ingredience na dort
@ kovardominik « ned 8:35 pm »
chápu to správně že hodnost 15 už získat nejde že?
@ lukyno10 « ned 6:52 pm »
Tak co ten tajný úkol na punu? Nejaky hint?
@ Tomas142 « ned 6:19 pm »
kdy bude prosím další OX
@ Grout « ned 2:47 pm »
Kterej zmetek se na tom mohl pakovat?! sakraa... :D
@ OrangEE « ned 11:05 am »
@Tomori,  Ďakujeme :-)
@ Tomori « ned 11:04 am »
Dobrý den, dílek bude předán dnes večer. Jen připomínám, že jsme také jen lidé s prací, studiem a životy :D . Rozhodně se nemusíte obávat, že dílek nedostanete :P
@ OrangEE « ned 10:51 am »
BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
@ deimos « ned 10:33 am »
[
@ beniamino « ned 10:17 am »
když se na tom řádně někdo napakoval, tak je to jasne, že to povalí rychlostí větru
@ Makarov « ned 10:06 am »
Už je info, jak získat černou pumu venku! :P
@ Petronius « sob 10:32 pm »
nevíte prosím jak na černou pumu ? já už snad zkusil vše a pořád nevím jak na to :/ ti co na ni jezdí to nechcou říct :D
@ Petronius « sob 10:32 pm »
ahoj
@ TomasFoxx « sob 6:08 pm »
@Vydesenej,  tak dik
@ Lelaion « sob 3:20 pm »
dá se nějak zamezit tomu aby u amuletu pumy při stisknutí klávesy J pro rychlé nasednutí už nezobrazovala tabulka - Opravdu chceš použít jezdecký talisman ? je to docela otravné to pořád potvrzovat
@ Vydesenej « sob 11:16 am »
Grout píše: V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
Joooo taky chci nápovědu :D zatím to mají jen samé pochybné individua ve hře :D
@ Nonepovideeej « sob 9:44 am »
@tomas135,  Ty se věnuj spíš češtině a ne černé pumě
@ tomas135 « sob 8:54 am »
Me bi zajimalo u koho je ten tajny ukol na cernou pumu a prosim neudelal by video navod na youtube prosim moc
@ mojsklad007 « sob 7:53 am »
Přeji všechno nejlepší k vaším narozeninám :) rozhodl jsme se pro vás složit básen tak snad to bude stát za to :-D

Who is chatting

offline Aa1eexx 
offline Fogru 
offline Inferna 
offline Mionix 
offline MrDzenda 
offline Tomori 
offline YoyopinX 
offline dominho9 
offline jogurd007