Žádnej stres, vypadl jsem u první otázkyrolipolipasek píše:presne tak taky se mi to vyhlo a ted cumim co se tady deje takze jedni si nabugovali a druzi to dostali zadara proste prachy bez prace ...... ale kdybych byl na XO psal bych asi jinak no....... a jak to bylo to za kazdou spravnou odpoved byla odmena?
Ale to každý dostal pri správnej odpovedi ? ako pri každej otázke ? :OTidden píše:Žádnej stres, vypadl jsem u první otázkyrolipolipasek píše:presne tak taky se mi to vyhlo a ted cumim co se tady deje takze jedni si nabugovali a druzi to dostali zadara proste prachy bez prace ...... ale kdybych byl na XO psal bych asi jinak no....... a jak to bylo to za kazdou spravnou odpoved byla odmena?![]()
No nejdřív mapa, pak okouzlení, perla a zase mapa,okouzlení, perla.. alespoň tuším
:warn: na to, budem mít štěstí v lásceJester píše:Ale to každý dostal pri správnej odpovedi ? ako pri každej otázke ? :OTidden píše:Žádnej stres, vypadl jsem u první otázkyrolipolipasek píše:presne tak taky se mi to vyhlo a ted cumim co se tady deje takze jedni si nabugovali a druzi to dostali zadara proste prachy bez prace ...... ale kdybych byl na XO psal bych asi jinak no....... a jak to bylo to za kazdou spravnou odpoved byla odmena?![]()
No nejdřív mapa, pak okouzlení, perla a zase mapa,okouzlení, perla.. alespoň tuším
a já som musel izbu upratovať
Bilgot píše:Nejlepší - Může po vás postava Chaeagrib nějaký předmět? Odpověď : Ne.
Kdepáááák biolog přece žádné předměty po vás nechce.