Nikde není napsané, že otázky musí být ze hry. A proto tedy nejsou všechny otázky ze hry.
V soutěži OX nedostane nikdo nic zadarmo! Dostane pouze odměnu za správně zodpovězenou otázku.
Výběr odměn závisí obvykle na GM, který soutěž připravuje.
Tato soutěž byla ohlášena ve hře s dostatečným předstihem.
Poslední OX před touto byla v pátek 31.1.2014 - to jsou 3 dny tedy nikoliv kvadrilion let.
Pokud chcete komplexnější vyjádření, přečtěte si můj podpis.
Trochu mě mrzí, že berete OX jako příležitost ke snadnému výdělku, nikoliv jako obohacení hry a alespoň chvilku odreagování od běžného stereotypu.
Možná jsem zvolil odměny se kterými se nedokážete vyrovnat. Slibuji tedy, že příští OX, kterou budu dělat já, bude zase o obvyklých předmětech "denní potřeby", nebo o méně známých a dostupných věcech.
Celou OX až do konce prošlo ve všech říších celkem 17 postav. Počet zúčastněných byl v součtu něco kolem 850 ve všech říších před první otázkou. Nejvíce lidí bylo v Jinno. Před první otázkou 377. Po první otázce tuším 125 postav ve hře. Víc jsem to nesledoval.
S jednou postavou šlo za jednu soutěž "projitou" (to je hloupý výraz- ale lepší mě nenapadl) úspěšně až do konce získat maximálně 7 map a 50 lektvarů okouzlení. To mi nepřijde vzhledem k poptávce po těchto předmětech nijak přehnané množství.