Příspěvek
od cleo » úte 04. úno 2014 0:19:49
toroa píše:V članku pred som písal že padá ako kedy

Nátresk ? pozri nátresk bol pre tých čo majú troška slabší PC či sa mýlim ?
Vidím, že ty sice máš velmi kvalitní PC, ale nejsi pořád on-line. A myslíš, že my ostatní tam jsme 24/24..... chodíme do práce, máme rodiny a víš kolik OX jsem na sindi prošvihla já jen kvůli tomu, že mám i jiné povinnosti? A četl si někde ode mne příspěvěk, že bych brečela, že neoznamují OX na foru?.
Uvědom si jednu věc - OX pořádá GM a je to o jeho velmi dobré vůli, že jí pořádá.
Lidé jako ty mají forum jen proto, aby diktovali GM co a kdy mají a jak mají dělat.
Já na jejich místě bych se na nějaké OX a eventy vykašlala, protože za to sklízí jen nevděk a křik na foru.
Dále si uvědom, že co se "Mithra" stal GM, snaží se nám hráčům hru zpříjemnit jak se dá. Za dobu co je on GM bylo víc eventů a OX než za rok předtím. Myslíš si, že po tomhle co tady určitě čte, bude mít ještě někdy chuť něco pořádat? Já si myslím, že ne. Protože tohle by už jednoho fakt otrávilo.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)