Problém ve škole - Chyba spojení se serverem
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- qSTRoNgMANp
- Lv.27

- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Re: Problém ve škole - Chyba spojení se serverem
Upřímně, pokud máme ICT, tak se dá stíhat obojí
, ale spíše hraju heartstone, než jine hry 
- login
- Lv. 12

- Dal poděkování: 76 poděkování
- Dostal poděkování: 58 poděkování
Jestli se MUSÍŠ připojovat na metin i ve škole, tak jsi na to už hodně špatně. Moje rada: uč se nebo z tý školy vypadni 
už som zistil. problem je v proxy serveroch celej školy. typci maistri to zablokovali tak že sa tam neda nainštalovať poriadne žiadna hra. proste mi to ten net ako keby nezaregistruje
a žiadne vylučenie zo školy za jednu hru pre boha
neviem kde si ty na škole ale taketo veci určite nie ... 
-
Jester
- Lv.17

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
No pokiaľ sa nemýlim, tak na každej škole je zakázané na počítačoch, akokolvek meniť nastavenia počítaču a taktiež inštalovania software-u.PoskO píše:už som zistil. problem je v proxy serveroch celej školy. typci maistri to zablokovali tak že sa tam neda nainštalovať poriadne žiadna hra. proste mi to ten net ako keby nezaregistrujea žiadne vylučenie zo školy za jednu hru pre boha
Ovšem u nás na škole je povolené len CS 1.6 [s riaditeľkou hrávame]
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Ať jsi na jakýkoliv škole, pokus o vlámání se na adminskej účet by ti jentak neprošel. Tomu věřPoskO píše:už som zistil. problem je v proxy serveroch celej školy. typci maistri to zablokovali tak že sa tam neda nainštalovať poriadne žiadna hra. proste mi to ten net ako keby nezaregistrujea žiadne vylučenie zo školy za jednu hru pre boha