děkuji a pište své názory! :-p
Bilgot píše:Plášťování je sázka na jistotu. Prostě si uděláš nějakou přesnou hranici toho, kolik vyděláš a ta vždy bude zhruba stejná.
Bažiny jsou víc o štěstí. O tom co ti z nich padá. Můžeš mít štěstí a bude ti padat spousta věcí jako měděný rudy, kameny+6, magiče apod... Nebo ti taky můžou padat jen požehnání magie.Je to prostě o štěstí. Můžeš vydělat bez problémů 1kkk, ale taky můžeš být rád, že vylezeš se 100kk.
Takže to zkusím shrnout.
Plášťování:
Klidnější
Levnější výbava
Skoro jedno jaká postava
Výdělek z 95% jistej
Nikdy nevyděláš víc než je tvoje hranice.
Bažiny:
Můžeš vydělat hromadu peněz.
Ale taky nemusíš.
Výbava je dražší
Musíš hledat bažiny
Problém je, když je nenajdeš
Nedá se na to použít každá postava, aspoň pro pořádný výdělek ne.
Snad jsem pomohl.Já osobně plášťuju je to pro mě prostě lepší. Je možný , že jsem se někde spletl tak si ještě počkej na další názory.
Edit: Na plášťování potřebuješ dost výkonný PC aby jsi mohl dobře množit. U bažin potřebuješ vysoký dmg, to znamená, že příšery budou chcípat rychleji, takže se tak nenamnoží a tím pádem stačí slabčí PC.
Díky za doplněníM3t0r1 píše:Bilgot píše:Plášťování je sázka na jistotu. Prostě si uděláš nějakou přesnou hranici toho, kolik vyděláš a ta vždy bude zhruba stejná.
Bažiny jsou víc o štěstí. O tom co ti z nich padá. Můžeš mít štěstí a bude ti padat spousta věcí jako měděný rudy, kameny+6, magiče apod... Nebo ti taky můžou padat jen požehnání magie.Je to prostě o štěstí. Můžeš vydělat bez problémů 1kkk, ale taky můžeš být rád, že vylezeš se 100kk.
Takže to zkusím shrnout.
Plášťování:
Klidnější
Levnější výbava
Skoro jedno jaká postava
Výdělek z 95% jistej
Nikdy nevyděláš víc než je tvoje hranice.
Bažiny:
Můžeš vydělat hromadu peněz.
Ale taky nemusíš.
Výbava je dražší
Musíš hledat bažiny
Problém je, když je nenajdeš
Nedá se na to použít každá postava, aspoň pro pořádný výdělek ne.
Snad jsem pomohl.Já osobně plášťuju je to pro mě prostě lepší. Je možný , že jsem se někde spletl tak si ještě počkej na další názory.
Edit: Na plášťování potřebuješ dost výkonný PC aby jsi mohl dobře množit. U bažin potřebuješ vysoký dmg, to znamená, že příšery budou chcípat rychleji, takže se tak nenamnoží a tím pádem stačí slabčí PC.
Len doplním že bažiny hľadať netreba, sú dva miesta kde sa pravidelne po zničení jednej spawne druhá (na všetkých štyroch CH)
Inak v každoma
súhlasím, len by som dopísal že na Bažiny sa dá použiť aj napríklad Dračí šaman ktorý si dá buff a ničí bažinu, pozbiera drop, znova nahodí buff a ničí ďalšiu - pri množení príšer napríklad ezo musíš mať vždy dve postavy a jednou zbierať druhou množiť (teda ak chceš skutočne dobrý zárobok) a na bažiny sa dá kľudne chodiť aj s postavami v premene čo je tiež
pre takých ninjov a healera