Vyhadzovanie z swampu - lock prosím
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Bilgot
- Lv.14

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
Re: Vyhadzovanie z swampu
Taky mě to dnes dost kopalo a stala se mi ještě jedna záhadná věc. Nikdo od mého účtu nezná heslo (mám i pečetidlo), ale ráno když jsem zapl metin tak mému warovi asi přes noc narostly vlasy.
Večer měl od 1. lvl a teď má od 80 červené.

Bilgot - 118+ Lv. - Mental warrior
Rolgram - 104+ Lv. - Arahan warrior
Tazimgo - 95 Lv. - Shaman Healer - TUTO POSTAVU JIŽ NEVLASTNÍM.
NO FUTURE
Přechod na jiný mt2 kvůli nudě na tomto.
Rolgram - 104+ Lv. - Arahan warrior
Tazimgo - 95 Lv. - Shaman Healer - TUTO POSTAVU JIŽ NEVLASTNÍM.
NO FUTURE
Přechod na jiný mt2 kvůli nudě na tomto.
-
11amo11
- Lv.5

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Mne to už osobne šľape jak ma neviem jak vám.
Ak náhodou nie tak píšte ale keď nemáte čo dodať tak navrhujem potom tuto tému uzamknúť poprípade ešte vyjadrenie GM ak chcú samozrejme.
Aby sa v budúcnosti už nemusela daná téma rozoberať ale to vedia aj po uzamknutí.

Ak náhodou nie tak píšte ale keď nemáte čo dodať tak navrhujem potom tuto tému uzamknúť poprípade ešte vyjadrenie GM ak chcú samozrejme.
Aby sa v budúcnosti už nemusela daná téma rozoberať ale to vedia aj po uzamknutí.
![]() | KissOrSlap | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
51.K+ | Jinno | ILLUMINATI | 114 | M5 | P | G5 | 8 | 9 | 6P | 3 | ||||||||||
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
Tak vysvětlení je jednoduché, Ekura jako taková je někde ve Francii a pokud po cestě do ČR někde nešlapou linky, tak to způsobí právě lagy a výpadky.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Hotovo | P | P | P | M6 | |||||||
-
11amo11
- Lv.5

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování