Cepino píše:Neosi tady je ale problem jinej. Pokud bude na serveru pořádek, čestnost a poctivost, tak tu jistě bude větší schovívavost od GM, GA. Ale tady mi to v poslední době přijde jako divokej západ. Krádeže, bugování, zkus si občas večer číst zavolat. To není pro děti pod 18 let. Dokavad to tu takhle půjde dál, tak ať jsou GM, GA nekompromisní a tvrdí. Až nastane doba, kdy se 99% serveru bude chovat dle pravidel, tak pak ať jsou postihy měkčí. A co se týče Darreona, tak Mithra to napsal dosti jasně ne? Nešlo o zabíjení bufera, ale o transfer CB.

Jenze ono to jde i jinym zpusobem si zjednat poradek, ale to by museli chtit. Je jednodussi rozdat flastry, tak pak at se ale nedivi, ze pak GM resej porad neco na ticketu, nez aby byli treba casteji ve hre.
To co se deje vecer v zavolat ja osobne nesleduju, nezajima me to. Ale chapu, ze by si nekteri zaslouzili vetsi pozornost GM. Vsak to na sebe navazuje, nevim sice jak maji GM rozdeleny smeny na ticketu a ve hre, ale kdyz by stravili mene casu na ticketu, tak jednoduse budou vice ve hre. Ve hre Metin2 bylo vzdy toho negativniho dost, protoze je v tom lidsky faktor.
Ono jde i o to, rozdelovat ty prestupky do urcitych kategorii a ne aby se stalo, aby BUGGER dostal stejnej flastr jako nevinej hrac, co mu BUGGER nabidne o nekolik kkk vic. To mi pride uplne na hlavu postaveny!!! Kdo ma vedet, jestli dotycnej je bugger nebo jen ten, co do toho strka nemale castky real cash??? To si jako kazdeho potencionalniho kupce mam overit pres ticket, kdyz na ticket se ceka nekolik TYDNU ??? Za nekolik tydnu uz ten dotycny nemusi mit zajem nebo sezene neco jineho

Nebo mam psat ticket kolik ta dana vec STOJI ???
To mi pride postaveny vazne na hlavu, abych s kazdou ptakovinou psal na ticket.
Nebylo by jednodusi, aby ten, kdo prijde na zavaznou chybu ve hre, byl za to patricne odmenen v radu desitek kkk, nez aby toho pak x lidi zneuzivalo a pak desitky nevinnych na to doplacelo ??? No nebylo by to jednodussi ???
Co se tyce Daerrona, tak ja nikoho neobhajoval za to, ze delal nejaky transfer CB, ale za to, ze mel smulu na hracku, ktera ho proste napraskala, protoze ji zabil ve svaty na safe zone. Ale ze na safe zone by se nemelo chcipat je vsak jinej problem.
Edit - co jsem si tak vsiml, tak na hodne chyb ve hre prisel Chyumgo. Celkem by me zajimalo, jestli se mu GM TEAM patricne odmenil !!!
Edit: Čas, který jste věnoval editu jste mohl lépe distribuovat zasláním PM dotyčnému.
/Script