DRAK vs LECITEL

Prostor k diskuzi o sličných šamanech oplývajících léčivými schopnostmi i těch, kteří vládnou mocí draka.
Odpovědět
civauva
Lv.4
Lv.4

DRAK vs LECITEL

Příspěvek od civauva » sob 08. led 2011 14:35:26

chci se zeptat coje lepsi na pvp a co na pvm diky

samanka-drak-82lv
VZDY SHINSOO
skilly revG2
strileniG1
pomocG1
talismanG1
pozehnani6
zrcadlit1

ShiBaall
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Re: DRAK vs LECITEL

Příspěvek od ShiBaall » sob 08. led 2011 18:04:46

TAk já nevim. Jsou lidi slepý, nebo dělaj gumy schválně? TAdy je několik témat Drak vs léčitel a oni zakládaj další a další. O každym, kdo takový nový téma zloží si lze asi myslet jen jedno, a jelikož máš to samý téma jen 3 řádky pod tím co jsi založil, tak možná i to druhý.
Já ti poradim. Hraj za válečníka. Budeš aspon spamovat jejich sekci.

Tímto bych chtěl navrhnout BA, aby všechny témata Drak vs léčitel smazal a nechal tu jen to neobsáhlejší. Protože tady je hroznej bordel. :)

Gumpy
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od Gumpy » sob 08. led 2011 22:08:46

preste tak hraj za DRAGONA a priste nezakladej tema ktery uz tady je

JohnyMacWeed
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od JohnyMacWeed » sob 08. led 2011 22:32:17

1)+Léčitel od vysokýho je na PvP skoro neporazitelný.
-Hůř se s ním expí/ý(pardon nejsem si jistý :) ).

2)+Hodí se na buffa někdo tě možná bude expit za buff(+když budeš hrát za holku)
-Horší na PvP

ShiBaall
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od ShiBaall » ned 09. led 2011 5:29:30

Griffe píše:1)+Léčitel od vysokýho je na PvP skoro neporazitelný.
-Hůř se s ním expí/ý(pardon nejsem si jistý :) ).

2)+Hodí se na buffa někdo tě možná bude expit za buff(+když budeš hrát za holku)
-Horší na PvP
Otázka na autora. Ty hraješ za šamana? Bod č.2 jsi někde opsal? :D

Dračí šaman není žádnej buffer, je to plnohodnotná postava, která mimochodem výborně expí ( nebotřebuje pomoc ostatních ) a je dost zábavná. Mě nikdy nikdo neexpil a naopak já expil ostatní. Hrát s ním neni vůbec jednoduchý a podle toho co tu napsal autor tohoto příspěvku, za šamana nehraje, takže jeho rada je k ničemu..:)

Moje rada zní..Hraj si za kterýho chceš. Třeba si hod korunou. Oba šamani jsou dobří a pro ostatní úžiteční. Jen se prosim tě nesnižuj k tomu, aby jsi byl tzv. buff pro ostatní. Protože dobrý šaman kolem sebe dokáže udělat pořádnej bordel. At už je to ten nebo ten.

Nowasek
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od Nowasek » úte 11. led 2011 11:02:44

shiball napsal jsi to krásně ;) každý šaman kolem sebe dokáže udělat bordel, máš pravdu jen je třeba se trochu snažit mít chuť do hry

jeszterka23
Lv.7
Lv.7
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od jeszterka23 » úte 11. led 2011 11:24:52

ShiBaall píše:TAk já nevim. Jsou lidi slepý, nebo dělaj gumy schválně? TAdy je několik témat Drak vs léčitel a oni zakládaj další a další. O každym, kdo takový nový téma zloží si lze asi myslet jen jedno, a jelikož máš to samý téma jen 3 řádky pod tím co jsi založil, tak možná i to druhý.
Já ti poradim. Hraj za válečníka. Budeš aspon spamovat jejich sekci.

Tímto bych chtěl navrhnout BA, aby všechny témata Drak vs léčitel smazal a nechal tu jen to neobsáhlejší. Protože tady je hroznej bordel. :)
Lidi jsou spis lini hledat .. a nebo c je jeste horsi popisy a navody zde uvadene nepochopi i kdyz myslim ze jsou dosttecne polopaticky vysvetleny i pro naprosteho blba ;)

Odpovědět