Příspěvek
od LuoGot » ned 23. úno 2014 15:18:37
1)Můj názor na změnu postavení GM ke hře
Osobně si myslím,že se hra hodně změnila.Ted jen říct jestli k horšímu,nebo k lepšímu.
Dříve se GM o hru více staraly a vymýšleli nové věcí a hry,které by hráče zabavily.V téhle době je to dost na mizerné úrovni,měly by přibrat do teamu někoho nového,kdo se metinem zabývá a umí dělat nové
(mapy,moby,věci,questy atd)
2)Názor na nové věci co jsou ve hře
Nemá cenu se bavit o tom,že talismany a dračími věci se hra šíleně změnila,osobně si myslím,že k horšímu.Podle mého názoru účelem nové věci není vždy to,aby byla o 100% lepší,jak věc stará.
Příklad:
Byly zde brnění Shell,které měly na +9 „1,5k ZB,8% odolnost schopnosti ,20% odrazit tělesný útok a 392obrany“ a pak hnedka skok na dračí brnění,které měly na +9 „6000ZB,14% odolnost schopnosti a 250obrany“ tohle dle mého názoru byla obrovská chyba a strašný posun kupředu co se týká hlavně PvP. Menší lvl neměly pak v PvP sebemenší šanci na úspěch.A to se týká i ostatních věcí nejenom brnění.
Ted bych se chtěl dostat k tomu,že další chyba byla ta,že věci šli kovat ve věži a tím se hodně ulehčilo kování nových věcí.
Můj názor jak by měly vypadat nové věci:
-Vůbec by mě nevadilo,kdyby měly jen o 10-25% lepší statusy,jak věci staré.
-Popřípadě jim dát jeden dva bonusy navíc a to v přiměřeném rozmezí
-Rozhodně bych byl pro,aby dračí věci navazovaly a dělaly se z nich nové věci (BS+9 = Magické brnění +0) s tím,že by byl potřeba dropnout nějáký předmět,aby se věc dala překovat.
3)Názor na HG a další mapy
Byla to nová mapa a chtěly jste,aby zabavila hráče“ na dobu 1roku a více,jelikož jste doposud novou mapu neuvedly“ a ty věci se daly ukovat hodně snadno,na to že jste chtěly aby to hráče zabavilo na delší dobu.Osobně si myslím,že by rozhodně neuškodilo zvýšit potřebné věci na kování a to tím způsobem,že by se musely dropovat věci z více map,které už jsou na serveru.Tímhle způsobem by se využívaly aktivně všechny mapy.Na čem by mohly vydělat i malé levely.
Můj názor jak by měly vypadat nové mapy:
-Rozhodně jsou nové mapy potřeba.
-Udělal bych je tak,aby bylo potřeba více lidí.
-Rozhodně je udělat těžší než jsou doposud.
-Věci ,které zní půjdou dropnout by neměly jít kovat ve věži a měly by se těžko kovat a to tím způsobem,aby se využívaly i ostatní mapy(HG,Rokle,Kerindor,“tahle vaše Svata země“,Věž atd)
4)Názor na PvP
Tuhle část bych rozdělil na 3 podskupiny:
a)Války říší
b)Války cechů
c)Svatá země
a)Válka říší
-Tohle je celkem dobrý způsob,jak porovnat své síly s ostatními říšemi.
-Bohužel v dnešní době jsou války říší na mizerné úrovni.
*Malé levely jsi ve válce vzhledem k jejím výbavě moc nezaválčí
* Hráči nemají chuť se válek říší z účastnit vzhledem k tomu,že nemají žádnou motivaci(CB a bonus pro celou říší jsou celkem zbytečné pro hráče s velkým,nebo maximálním levelem,jelikož nemají žádné další využití)
b)Války cechů
-Aktivních cechů na serveru je šíleně málo,tudíš tahle forma PvP je na serveru hodně nevyužita.
c)Svatá země
-Tohle byl naprostý propadák,udělaly jste z toho Pvm mapu,která je absolutně nevyužitá!!
Můj názor jak lze vylepšit PvP na serveru:
a)Války říší:
-Rozdělil bych válku říší na dvě skupiny podle levelu,aby se mezisebou mohly utkat rovnocenní soupeři.
-Zlepšil bych využití CB na serveru,aby měly nějakou cenu pro hráče.
b)Války cechů:
-Aby se rozšířily války cechů,udělal bych turnaje,nebo nijakou soutěž,kde by byly výherní cechy náležitě odměněny nějakou maličkostí.
-Podle soutěží bych aktualizoval žebříček cechů,ten je hodně neaktuální.
c)Svatá země:
-Rozhodně bych udělal uplně jinou mapu než je teď,tohle je převážně Pvm mapa.
-Dále bych zde udělal vstup (do nějaké mapy,něco jako je kerindor) a to na bázi toho,že by byly 3Metiny ,každá říše by měla svůj metin a ta říše,která by ubránila svůj metin nejdéle (na metin by musely platit PvP věci),před ostatními říšemi by měla povolení vstoupit na určitou dobu do určité mapy,tímhle způsobem by se rozhodně zvýšila aktivita téhle mapy.
-Tohle je jen můj návrh ve výsledku by to třeba vypadalo jinak.
Omlouvám se za pravopisné chyby.