Co tady za hodinu uděláte? Vůbec nic.
Uvedu svůj příklad. Když se dostanu na metin na delší dobu kdy mě čas neomezuje tak to jsou jen víkendy. Mám dropera do swampu na plášťování eza. Vydělám sním bez prémka 500kk za 1,5 hodiny. Jsou jdu teda, když se mi hodně chce tak 2x za víkend. Prostě mě nebaví hodinu a půl jen sedět a sekat. A třeba teď jsem šetřil na PVP botky. Našetřil jsem nějakých 5kkk tzn. , že jsem musel ve swampu strávit 15 hodin s tím, že mě to absolutně nebavilo trvalo to vlastně měsíc a něco a co si budeme povídat boty za 5kkk jsou zhruba tak průměrné. Z toho plyne, že "jednu průměrnou" věc do výbavy koupíte za 15 hodin nudy. Výborné, ne? Teď ještě připočítejte to, že do swampu aby bylo volno tak buď brzo ráno nebo v noci, takže je člověk nevyspanej. Musíte jít dropnout krev na 2 postavy což může někdy zabrat i půl hodiny. Musíte do swampu s dvěma postavama dojet. Bez unicorna 5 minut určitě. Pokud nemáte tak ještě někde koupit expák a rukavice to je taky pár minut. Po swampu aby jste to daly do kupy tak vyprodat postavy dalších 5 minut. No a ejhle z 1,5 hodiny ve swampu máte skoro 2,5h.
V některých hrách je to tak, že když do ní necpete prachy nebudete dobří.
Tady je to tak, že pokud zde nestrávíte hromadu času tak taky nebudete dobří.