Proc uz Sindy neni jako driv?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Bilgot
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 32 poděkování

Re: Proc uz Sindy neni jako driv?

Příspěvek od Bilgot » úte 25. úno 2014 16:03:58

Je to tady začarovanej kruh. Nejhorší je to, že hráč, který by si sem třeba přišel na hodinku denně (s chutí!!!) zahrát tak vlastně nemůže.
Co tady za hodinu uděláte? Vůbec nic.
Uvedu svůj příklad. Když se dostanu na metin na delší dobu kdy mě čas neomezuje tak to jsou jen víkendy. Mám dropera do swampu na plášťování eza. Vydělám sním bez prémka 500kk za 1,5 hodiny. Jsou jdu teda, když se mi hodně chce tak 2x za víkend. Prostě mě nebaví hodinu a půl jen sedět a sekat. A třeba teď jsem šetřil na PVP botky. Našetřil jsem nějakých 5kkk tzn. , že jsem musel ve swampu strávit 15 hodin s tím, že mě to absolutně nebavilo trvalo to vlastně měsíc a něco a co si budeme povídat boty za 5kkk jsou zhruba tak průměrné. Z toho plyne, že "jednu průměrnou" věc do výbavy koupíte za 15 hodin nudy. Výborné, ne? Teď ještě připočítejte to, že do swampu aby bylo volno tak buď brzo ráno nebo v noci, takže je člověk nevyspanej. Musíte jít dropnout krev na 2 postavy což může někdy zabrat i půl hodiny. Musíte do swampu s dvěma postavama dojet. Bez unicorna 5 minut určitě. Pokud nemáte tak ještě někde koupit expák a rukavice to je taky pár minut. Po swampu aby jste to daly do kupy tak vyprodat postavy dalších 5 minut. No a ejhle z 1,5 hodiny ve swampu máte skoro 2,5h.
V některých hrách je to tak, že když do ní necpete prachy nebudete dobří.
Tady je to tak, že pokud zde nestrávíte hromadu času tak taky nebudete dobří. :up:
Bilgot - 118+ Lv. - Mental warrior

Rolgram - 104+ Lv. - Arahan warrior

Tazimgo - 95 Lv. - Shaman Healer - TUTO POSTAVU JIŽ NEVLASTNÍM.

NO FUTURE :jinno:

Přechod na jiný mt2 kvůli nudě na tomto.

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » úte 25. úno 2014 16:06:31

vsak je to internetova hra vsude ve hrach v tomhle razeni jde jen o cas kolik hre venujes..
Sieg oder Valhöll

HonzaEm
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 93 poděkování
Dostal poděkování: 41 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaEm » úte 25. úno 2014 16:54:31

Bilgot píše:Je to tady začarovanej kruh. Nejhorší je to, že hráč, který by si sem třeba přišel na hodinku denně (s chutí!!!) zahrát tak vlastně nemůže.
Uvedu svůj příklad. Když se dostanu na metin na delší dobu kdy mě čas neomezuje tak to jsou jen víkendy. Mám dropera do swampu na plášťování eza. Vydělám sním bez prémka 500kk za 1,5 hodiny. Jsou jdu teda, když se mi hodně chce tak 2x za víkend. Prostě mě nebaví hodinu a půl jen sedět a sekat. A třeba teď jsem šetřil na PVP botky. Našetřil jsem nějakých 5kkk tzn. , že jsem musel ve swampu strávit 15 hodin s tím, že mě to absolutně nebavilo trvalo to vlastně měsíc a něco a co si budeme povídat boty za 5kkk jsou zhruba tak průměrné. Z toho plyne, že "jednu průměrnou" věc do výbavy koupíte za 15 hodin nudy. Výborné, ne? Teď ještě připočítejte to, že do swampu aby bylo volno tak buď brzo ráno nebo v noci, takže je člověk nevyspanej. Musíte jít dropnout krev na 2 postavy což může někdy zabrat i půl hodiny. Musíte do swampu s dvěma postavama dojet. Bez unicorna 5 minut určitě. Pokud nemáte tak ještě někde koupit expák a rukavice to je taky pár minut. Po swampu aby jste to daly do kupy tak vyprodat postavy dalších 5 minut. No a ejhle z 1,5 hodiny ve swampu máte skoro 2,5h.
Tady je to tak, že pokud zde nestrávíte hromadu času tak taky nebudete dobří. :up:
:lol: ... a co čekáš, že budeš hrát málo, hodně vydělávat a šlapat na paty těm, co tady hrajou třeba i 5 hodin denně? Ostatně už to tu psalo tak 5 lidí (naposledy hned nademnou jitro), že všechny onlinovky na téhle bázi jsou jenom o čase ...

e. každopádně to by se mohl kdokoliv snažit jak chce, ale s tím se prostě nic udělat nedá, tak se s tim smiřte.

Bilgot
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od Bilgot » úte 25. úno 2014 17:38:29

HonzaEm píše:
Bilgot píše:Je to tady začarovanej kruh. Nejhorší je to, že hráč, který by si sem třeba přišel na hodinku denně (s chutí!!!) zahrát tak vlastně nemůže.
:lol: ... a co čekáš, že budeš hrát málo, hodně vydělávat a šlapat na paty těm, co tady hrajou třeba i 5 hodin denně? Ostatně už to tu psalo tak 5 lidí (naposledy hned nademnou jitro), že všechny onlinovky na téhle bázi jsou jenom o čase ...

e. každopádně to by se mohl kdokoliv snažit jak chce, ale s tím se prostě nic udělat nedá, tak se s tim smiřte.
Zase někdo co si z toho celýho pamatuje jen posledních pár vět. :omg:

HonzaEm
Lv.8
Lv.8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaEm » úte 25. úno 2014 17:40:56

ten zbytek jsou stejně jen žvásty o tom, jak hraješ ... strašná spousta textu bez pointy, nebo mi unikla!? :come: sem s ní

Bilgot
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od Bilgot » úte 25. úno 2014 18:26:49

Ano unikla. Ty jsi tu ten Pan chytrý, který si tu pointu určitě najde. :Hello:

TronikDark
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od TronikDark » úte 25. úno 2014 20:18:38

proste sindi upadá a když se k tomu gm nesednou tak stratí hodne hráčů ale pak uz bude pozde aby to napravili. to jak vydělat nebo hrát sem nepatří tady jde oto ze sindi uz není to co to bývalo .První 2 roky to bola bomba ted je to jen nudný umírající server
Jinno chizfen
ObrázekDarkTronikObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
230k min.+
Jinno
chizfen
150
6xP
Full
15
G10
P
Spoiler:
Za,počítačem jsi king co?Ale,něco říct někomu do očí nesvedeš!
Spoiler:
Obrázek

HonzaEm
Lv.8
Lv.8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaEm » úte 25. úno 2014 22:51:55

Bilgot píše:Ano unikla. Ty jsi tu ten Pan chytrý, který si tu pointu určitě najde. :Hello:
Když píšu, že mi unikla, tak ji asi najít nemohu, co ty na to? :come: :crazy:

DarkTronik: Nabírají se nová GMka, tak že by se blýskalo na lepší časy? (se podívej třeba na Mithru, ten mi přijde přímo ukázkovej) :P

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » stř 26. úno 2014 1:00:53

Tak pro mě je to, že se z celkem kvalitní PVP hry, stala hra obchodní. Už jsem to psal jednou. Zmizela rivalita mezi hráči, a to po té, co zanikla svatá. Dneska už je to jen o tom, kdo má na kontě více kkkkkkkkkkkkk.
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » stř 26. úno 2014 1:36:04

no loco kdyz vidis system jak lepsis draci veci tak kde maj lidi brat cas na pvp? kdyz musej chodit vydelavat aby se stali rovnocenym souperem pro ostatni co maj draci veci atd.....kdyby dali treba ze za urcitej pocet cb si koupis draci brko +0 atd tak by si lidi mohli vybrat jestli jet pvm nebo pvp co by je bavilo vic na ziskani veci ... si myslim ze hraci by delali pvp jen na to nemaj cas..takze hraci za to opravdu nemuzou ze je hra nuti priserne moc do pvm
Sieg oder Valhöll

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix