Přesně má slova.Lolaa píše:MadWizard píše:kazdy chape že to je hra... ludia su hraju a preco by sme nemohli troska zatlacit nech nieco vylepsia ... tieto vase vety "nechceš nehraj " ma vytacaju kazdy tu ma nazor a ty ho respektovat musis lebo je to zakotvene v ustavach i v etikach ci si cierny ci modry ci biely akykolvek ma pravo na svoj nazor
cize si uz odpustite tie vety a nerobte tu zo seba bohou a topky keby Vas clovek mozno stretokl v reale tak ste obycajne parazole a mlieko Vam tecie po brade
"tolko moj nazor"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak by řekl Řiťmus- Si zabíl starý.![]()
Nyní k tématu-
S tím, že byly OX.. Někteří (Třeba já) se ve hře neukázali přes týden, přišli a nechápali, co se to děje. Ano, celá ekonomika byla v háječku. A OX jsem samozřejmě nestihla.
Ekonomika se nějak srovná, vždy se srovnala, sice to potrvá, ale bude to zase v pohodě, už teď se to nějak usměrňuje.
Ale co mě mrzí, tak to je to, že tým slíbil zpříjemnění hry. Někteří OX neberou jako nějaké extra zpříjemnění hry. Plno laggů a odpovídat na otázky. Super, to si můžu zapnout na Čt 1 AZ kvíz.
Co třeba udělat něco nového, co tu dlouhou dobu nebylo. Quest, event. (Nemusí to být event, kde se všichni napakují. -_-)
Cepino: OX bych se nezúčastnil ani kdybych mohl, protože to je jeden velkej lag. Dle toho co píšeš, tak máš nasyslíno a ostatní mi polibte. Kdyby se stala nějaká změna, která by ublížila tobě, tak tu kvičíš jak podsvinče. Ty jsi jen ignorant

Jsem pro zavedení questů, ne jednoho kterej se udělá za hoďku, ale více, ať se člověk nenudí a pokud vím tak nějakej ten rok zpět tu lidi i měli sepsaný celej průběh jak by nějakej ten quest vypadal.
Zapojit hráče ne, něco si vymyslete, uděláme to stejnak podle sebe viz. Vymyslete název pro novou mapu, vyjadřovat se nebudeme, hledáme nového člena, nemáme čas - Tak to nedělejte, když na to nemámte čas! Hotové, vyřízené.
A to, že Script má omezený počet warnů na 300 za den, tak to mi hru velmi zpříjemní