Proc uz Sindy neni jako driv?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
- SliimJiim
- Lv.19
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Re: Proc uz Sindy neni jako driv?
Že vás to ještě baví.
Podle mě se to celý zhroutilo, když jsem odešel já.

Podle mě se to celý zhroutilo, když jsem odešel já.
PuPik WAR 134 LVL
Duto WAR 110 LVL
Duto WAR 110 LVL
a jak možu nečo robiť ked najprv nečo chcete dostanete to a potom zase sa sťažujete že to je všetko na pi ... neni chyba v GM ale vo vas neviete čo chcete
Cech robia členovia a nie ich vodca
Obuch 120 lvl, full bio, zručka P, herbarko 10
Treba sebe vipic a žic
Obuch 120 lvl, full bio, zručka P, herbarko 10
Treba sebe vipic a žic
Na to se musíš dívat trochu reálně.... nemůžeš napsat, že někdo něco chce a když to dostane chce to jinak. Podle mě to je tak, že stěžuje si ten co je nespokojený a né pokaždý stejný člověk... Vyhovíš jednomu a druhý je na tom opačně. Takže chyba je pokaždé ve vedení a né v jedincích co hrajou hrugeroj píše:a jak možu nečo robiť ked najprv nečo chcete dostanete to a potom zase sa sťažujete že to je všetko na pi ... neni chyba v GM ale vo vas neviete čo chcete

-
- Lv.17
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Ako môže byť chyba v týme ? :normal?:Gladiatos píše:Na to se musíš dívat trochu reálně.... nemůžeš napsat, že někdo něco chce a když to dostane chce to jinak. Podle mě to je tak, že stěžuje si ten co je nespokojený a né pokaždý stejný člověk... Vyhovíš jednomu a druhý je na tom opačně. Takže chyba je pokaždé ve vedení a né v jedincích co hrajou hrugeroj píše:a jak možu nečo robiť ked najprv nečo chcete dostanete to a potom zase sa sťažujete že to je všetko na pi ... neni chyba v GM ale vo vas neviete čo chcete(můj nestranný názor).
no, skús teda spraviť nejakú novinku, ktorá nadchne každého jedného hráča na serveru...skus vyhovieť všetkým.
Niektorý jedinci si tu asi myslia, že GM tým žije v Matrix-e.

Prosimtě v tvém případě si přečti co jsem napsal nejméně pětkrát popřemýšlej a pak teprve reagujJester píše:Ako môže byť chyba v týme ? :normal?:Gladiatos píše:Na to se musíš dívat trochu reálně.... nemůžeš napsat, že někdo něco chce a když to dostane chce to jinak. Podle mě to je tak, že stěžuje si ten co je nespokojený a né pokaždý stejný člověk... Vyhovíš jednomu a druhý je na tom opačně. Takže chyba je pokaždé ve vedení a né v jedincích co hrajou hrugeroj píše:a jak možu nečo robiť ked najprv nečo chcete dostanete to a potom zase sa sťažujete že to je všetko na pi ... neni chyba v GM ale vo vas neviete čo chcete(můj nestranný názor).
no, skús teda spraviť nejakú novinku, ktorá nadchne každého jedného hráča na serveru...skus vyhovieť všetkým.
Niektorý jedinci si tu asi myslia, že GM tým žije v Matrix-e.

-
- Lv.17
- Dostal poděkování: 22 poděkování
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
Novinek které by potěšili celý server je tu na výběr habakuk, stačí hledat a přemýšlet - viz. Návrhy. Myslím, že rozhodně není nějaká ostuda či co, použít návrhy od hráčů a aplikovat je do hry, většinou se jedná o návrhy, že když už je někdo bude používat, tak se mu budou líbit a když je používat nebude (nemusí) tak mu je to jedno, takže nespokojený nebude.
Promiň, ale když Sindicate začínalo, tak to odvedená práce ze strany týmu byla určitě lepší než je teď. Samozřejmě to nemá být nic jako narážka, každý má své povinnosti, také tu nehraji tak často jako dříve... ale myslím si, že se to zlepší, team nabral (pokud se nemýlím) nějakou novou krev do týmu, tak snad to bude jen lepší a lepší
Promiň, ale když Sindicate začínalo, tak to odvedená práce ze strany týmu byla určitě lepší než je teď. Samozřejmě to nemá být nic jako narážka, každý má své povinnosti, také tu nehraji tak často jako dříve... ale myslím si, že se to zlepší, team nabral (pokud se nemýlím) nějakou novou krev do týmu, tak snad to bude jen lepší a lepší

![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »

@
Mionix « sob 7:05 pm »

@
Mionix « sob 7:03 pm »

@
Suko201 « sob 4:29 pm »

@
TomasFoxx « sob 3:58 pm »