Prut vs. Krumpáč

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
OnOff
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 77 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování

Re: Prut vs. Krumpáč

Příspěvek od OnOff » stř 05. bře 2014 16:38:42

Najdi mi nějaký prut +7 :up: moc jich tu není, protože i tak by neměl nijak extra cenu.

Další věc, tímhle by se zvětšila šance u "prkotiny" v porovnání s % šancí u talismanů a jak se s ní hýbalo, tam se nahrabali miliardy, tady to je naprosté nic ;). Takže nesmysl říkat, že to je nefér vuči těm, co už to vylepšovali, to bysme tu mohli poté hrát x let pořád na stejné Ekuře ;).
ObrázekAlarwanObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
30k min.+
Jinno
97
Tabulky Tugyise
M2
0
17
5P
0k
Nový začátek, vše v progresu. Dříve znám jako Andriana či NEIL.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 868 poděkování
Dostal poděkování: 1230 poděkování

Příspěvek od Cepino » čtv 06. bře 2014 7:57:24

No já osobně rybařím téměř denně. To jsou stovky hodin co u toho trávím a zatím jsem dostal prut jen na +6 plus nějaké ty bodíky. Na prutu +6 už body přibejvaj zhruba tak jeden za týden, když se zadaří tak dva. Asi by mi hráblo, kdyby mi teď prut při zvedání na +7 rupnul zpět na +5. Ono totiž s každým plus prutu se snižuje šance na získání bodu. Krumpáč je pohoda, kopneš a máš bod, sice je potřeba hodně bodů, ale máš je jisté. U prutu u toho sedíš celý týden a nemáš jisté nic. Asi by mělo být nastaveno zvedání stejně jako u krumpáče. Za mě ano.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

login
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 76 poděkování
Dostal poděkování: 58 poděkování

Příspěvek od login » čtv 06. bře 2014 9:01:19

Cepino píše:No já osobně rybařím téměř denně. To jsou stovky hodin co u toho trávím a zatím jsem dostal prut jen na +6 plus nějaké ty bodíky. Na prutu +6 už body přibejvaj zhruba tak jeden za týden, když se zadaří tak dva. Asi by mi hráblo, kdyby mi teď prut při zvedání na +7 rupnul zpět na +5. Ono totiž s každým plus prutu se snižuje šance na získání bodu. Krumpáč je pohoda, kopneš a máš bod, sice je potřeba hodně bodů, ale máš je jisté. U prutu u toho sedíš celý týden a nemáš jisté nic. Asi by mělo být nastaveno zvedání stejně jako u krumpáče. Za mě ano.
Děkuji, vidím, že se tu moudří lidé stále ještě najdou :up:

Edit: Špatná sekce, lock.
/Script
Prosím, podpořte můj návrh o Rybářském prutu v sekci Návrhy

Zamčeno