War Mental - Šaman Heal
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
War Mental - Šaman Heal
zdravím, chci se zeptat jaka postava je lepší na pvp a na celkové rani např exp 150 lv Dropovaní a prostě hraní která postava je více zabavna alespoň provás mam dylema jakou postavu začít . Přisun yangu není problém dropa mam do swampu =900kk swamp Bufa mam také 103% buff takže co by ste rozjely podle vas ? děkuji předem za odpovědi 

-
- Lv.22
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
Re: War Mental - Šaman Heal
Šaman healer - hrozná nuda. Mluvím za sebe, proto prosím žádné narážky a další
. Na PvP je dobrý, hodně ustojí a hraje dost týmově a vyžírá (ve válkách). Týmově jen proto, že stunuje ostatní na dost dlouho a vyžírá velkým rozsahem skillu.
War mentál - zábavná postava, mohu jen doporučit
. Pokud chceš dávat velké pecky ve válkách, jeď mentála. Jak říkáš, můžeš mít velký přísun yangů, takže si můžeš dovolit luxusní výbavu a s takovou ustojíš také hodně a ještě hodně zabiješ - ale bohužel mentál je jedna z postav, za kterou dělat PvP není jednoduché - musíš to hold umět, není to Bmko.
Já bych ti doporučil (pokud ti jde pouze o zábavu) šaman drak. Kdysi když jsem se na metinu začínal nudit, tak jsem si založil šamana draka a s tím je zábava vždy
. Nikdy tě neomrzí, pořád zjišťuješ jeho vlastní limity jak v Pvm tak PvP. Na PvP mimochodem není žádné béčko, je to poměrně skiller 
To je asi vše, jinak síla PvP je vždy a vždy o bonusech ve věcech.

War mentál - zábavná postava, mohu jen doporučit

Já bych ti doporučil (pokud ti jde pouze o zábavu) šaman drak. Kdysi když jsem se na metinu začínal nudit, tak jsem si založil šamana draka a s tím je zábava vždy

![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
-
- Lv.13
diky za vlastní nazor
a healer no hral sem za něj do lvl 81 v pvp 1vs1 mě malo kdo pokořil
(už je to nějakej ten roček z5) no mental hralaval sem za něj vždy offik a na dalších privatech a umim za něj v celku dobře i tady jak kdysy byla mala swata do lv 69 taky sem byl jeden z mala co ustal 5 lidi na sobě
ale časy už jsou prič no tudíš za něj umim v celku dobře vždy sem za něj hral . No a teď mě zajima jestly sním do walek ma cenu chodít kvuly prunikam ma pecky to vím sam o sobě ale zase ma nevyhody silne tělo berou mnohem víc prunikama a je strašně pomalí a jeho skilum se da lehce vyhnout tak mam dylema mno 

-
- Lv.17
- Dostal poděkování: 36 poděkování
S tím dračím šamanem nekecalOnOff píše:Šaman healer - hrozná nuda. Mluvím za sebe, proto prosím žádné narážky a další. Na PvP je dobrý, hodně ustojí a hraje dost týmově a vyžírá (ve válkách). Týmově jen proto, že stunuje ostatní na dost dlouho a vyžírá velkým rozsahem skillu.
War mentál - zábavná postava, mohu jen doporučit. Pokud chceš dávat velké pecky ve válkách, jeď mentála. Jak říkáš, můžeš mít velký přísun yangů, takže si můžeš dovolit luxusní výbavu a s takovou ustojíš také hodně a ještě hodně zabiješ - ale bohužel mentál je jedna z postav, za kterou dělat PvP není jednoduché - musíš to hold umět, není to Bmko.
Já bych ti doporučil (pokud ti jde pouze o zábavu) šaman drak. Kdysi když jsem se na metinu začínal nudit, tak jsem si založil šamana draka a s tím je zábava vždy. Nikdy tě neomrzí, pořád zjišťuješ jeho vlastní limity jak v Pvm tak PvP. Na PvP mimochodem není žádné béčko, je to poměrně skiller

-
- Lv.13
draček mě nebavi
mam 113 a umm .
nic moc prostě chci někoho z těch dvou co sem navrhnul .. 

- M3t0r1
- Lv.20
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 125 poděkování
V prípade že za 2 hodiny zarobíš 900kk tak také pekné brnko na postavu v 150 ti bude trvať približne 100 swampov to je 200 hodín.
Pokiaľ si tú postavu ideš robiť tak je rozdiel keď budeš kupovať PvP naraz alebo si urobíš PvP na 110,znovu trocha podropíš a urobíš tie dračie +7 a potom znova podropíš a dorobíš dračie+9.
Ak to chceš naraz tak to ti bude trvať aspoň dva roky.
Pokiaľ si tú postavu ideš robiť tak je rozdiel keď budeš kupovať PvP naraz alebo si urobíš PvP na 110,znovu trocha podropíš a urobíš tie dračie +7 a potom znova podropíš a dorobíš dračie+9.
Ak to chceš naraz tak to ti bude trvať aspoň dva roky.

-
- Lv.13
no pokud ja vím tak ežtě asi nikdo nebyl topka ze dne na den
takže stím ani nepočítam první udělam 110 seženu slušný věci na pvp žralda schopka 21+ všude 3x 15 kde to pude prostě postupně a dračí ? no to v planu teď moentalně nemam
musím první udělat toho wara .. a než udělam biologa zručko herbařko a popřipadě i karmu tak to taky nějakou dobu potrvá rozjedu hoo uplně od 0 lv víš takže dokud nebudu mít alespon třičtvrtě biloga hotoveho a neustojím par charu tak nemam v planu ani do walky chodit
nejsem uštěpačny a času je dost
takže se za 2 raky uvidíme v topce 

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 49 poděkování
Ako PVP postavu pri tvojom kapitále by som išiel mentála. Ale musíš to vedieť.
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
V tom případě jdi do mentála. Trefovat se s ním není problém - musíš jít k hloučku a tam to házet, nebo využívat Rány mečem (stunnovat) a poté do nich prát zbytek skillů. Ale nejvíce ti doporučuji do chumlu, trefíš hafo cílů a hooodněkrát jsem zažil, že když jsem naběhnul do chumlu s mentálem a dal dupnutí, tak se všichni snažili zdrhat
. Většina totiž čeká, že tam začnou lítat obrovský čísla 
Jestli se rozhoduješ jen pouze mezi těmito dvěma, tak doporučuji jen a pouze mentála. Healer je prostě (pro mě) nuda a jen se healovat a za war třeba ani nezemřít je hezké, ale když tam bere po 1k, tak to je pak o ničem.
Jinak pro mě je nadále srdcovka šaman drak
.

Jestli se rozhoduješ jen pouze mezi těmito dvěma, tak doporučuji jen a pouze mentála. Healer je prostě (pro mě) nuda a jen se healovat a za war třeba ani nezemřít je hezké, ale když tam bere po 1k, tak to je pak o ničem.
Jinak pro mě je nadále srdcovka šaman drak

![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
- Sapphire
- Lv. 11
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »

@
Mionix « sob 7:05 pm »

@
Mionix « sob 7:03 pm »

@
Suko201 « sob 4:29 pm »

@
TomasFoxx « sob 3:58 pm »