Jak jistě všichni víte, ve hře se objevují různá oznámení typu:
a mnoho dalších.
Týka se to:• Sentinel
• Začátek kerindoru
• Konec kerindoru
• Seřadiště (Informace o začínajíci válce říši)
• Začátek války říší
• Konec války říší
• Zabití temného draka
Pro důvod návrhu padla ukázka na Kerindor:
• Nerozumím co je tak důležité na tom, že začína kerindor, když do něj nechodím a už vůbec nevím co mám z toho, že končí. A dokonce ješte oznámení o mapě cizích říší. Možná se domnívam špatně ale nejspíš to bude pozůstatek ze staré svaté, kde o sentinel bojovaly všechny říše. Nicméně ty časy jsou dávno pryč. Oznámení by mohlo taky.
• Do návrhu sem zahrnul i další druh oznámení, které zmínil herní spolupachatel Johanides. Jedná se o možnost vypnout hlásení o oblasti, ve které se aktuálně nacházite.
• Názvy map
Pro představu o co jde : • Tato oznámení se zobrazují při každém teleportování do mapy, také při každém nasednutí/zesednutí na/z jezdeckého miláčka.
• Nakolik je tu už hodně zkušených hráčů, kteří ví v jaké oblasti se nacházejí a nepotřebují to mít v hledáčku svého pohledu, je to myslím kladná možnost pročištění výhledu.
Nejde mi o to, tato oznámení zrušit! Jen rozšířít nastavení hry tak, aby se hráč mohl rozhodnout sám o čem informován být chce a o čem nikoli.
Můj návrh zní:Volbu Nastavení hry
• rozdělit na dvě záložky a to: 
V základním nastavení hry by se nic neměnilo:

Ve vedlejším nastavení by se objevily nové možnosti nastavení oznámení, kterých se návrh týka:

• Každý účet by na záčatku měl všechny tato oznámení aktivní, tak jak to známe dnes.
• Bylo by jen na vás hráčích zda se rozhodnete některé oznámení vypnout.
• Netvrdím, že to využijete všichni. Ale věřím, že většina ano

Snad jsem žádné jiné oznámení podobného typu nezapoměl napsat, kromě komunikace členů týmu, kam spadá i oznámení vědomostního eventu OX a jiných eventů (ale to pod jakým vzhledem s náma komunikuje Team už je na nich)
To by bylo asi tak ohledně návrhu z mé strany vše.
Děkuji za pozornost, vyjádřění názoru k návrhu a případně váš hlas.
S pozdravem Delian
Edit:
• Doplnění oznámení Sentinel a další typ oznámení na základě příspevku od Johanides - Názvy map
• V případe označení možnosti Ne bych ocenil přispěvek obsahujíci, co se na návrhu nelíbí, jinak tyhle hlasy beru jako obyčejnou kompenzaci vůči mé herní postavě. (když nesouhlasím mám pro to důvod o kterém informuji)