Modrá esence

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Kelshak
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování

Modrá esence

Příspěvek od Kelshak » úte 18. bře 2014 3:24:37

Ja se pomalu ale jistě začínam ztrácet v metinu, pár věcí je jinak než když sem přestal hrát. Odkdy na lvl 122 padá modrá esence? Vzhledem k tomu že jsem na sindicate měl karmu P tak si dobře vzpomínám že padala až od lvl 130.

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1218 poděkování
Dostal poděkování: 457 poděkování

Re: Modrá esence

Příspěvek od shvetseek » úte 18. bře 2014 6:00:24

Nevím přesně od kdy, ale drop esencí se měnil.
Modá esence ti padne i na levelu 110 (ze zkušenosti 1-2 za hodinu a půl). Esence celkově padají i dřív než levelu 110 dosáhneš.
"Happines only real when shared."

matusko15
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od matusko15 » úte 18. bře 2014 9:03:45

Do levelu 110 dostavaš max zlaté ale od dostávaš všetky ale najviac zlate až do lvl 120 podom strašne vela padajú sivé až do lvl 130 a potom modré
Naposledy upravil(a) matusko15 dne úte 18. bře 2014 12:18:23, celkem upraveno 2 x.
HOMOKLADA

Snaha je snahou iba vtedy, keď to začína bolieť.

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 346 poděkování
Dostal poděkování: 280 poděkování

Příspěvek od cleo » úte 18. bře 2014 11:08:10

Od lv 110 padají všechny esence vyjma zelené (závěrečné). Někdy i 6-8 modrých za 2 hod. swampu. Nejlepší lv na drop modrých esencí je podle mých zkušeností cca 132-135 lv, to mi padlo i 20 modrých za swamp.

Pro OnOff: mě padaly na 135 líp jak na 131, nikdy jsem esence nebugovala, chodila denně do swampu a běžně jsem modré prodávala v počtu cca 15-18 ks za 2 hodiny swampu... nechávala jsem na postavě 3 modré esence. Nevím zda se po Novém roce dělaly nějaké úpravy dropu esencí, já dodělávala karmu před Vánoci (honem jsem pak se šamankou zvedala lv na dokončení karmy - na 135 lv karma G10 a čekala jsem na závěrečnou, kterou jsem musela ale dropnout v cidonii - ani ve swampu ani v HG mi nepadla).
Naposledy upravil(a) cleo dne úte 18. bře 2014 13:18:48, celkem upraveno 1 x.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

OnOff
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování

Příspěvek od OnOff » úte 18. bře 2014 13:02:30

Nejvíce modrých mi padalo 130-132. Už to tu bylo kdysi vzpomínáno, že překročením levelu 132 se drop modré karmy velice zhoršuje. Sám jsem to pocítil, v levelech 130-132 i těch 20ks a na 133lv bylo problém jich dropnout 6-8
ObrázekAlarwanObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
30k min.+
Jinno
97
Tabulky Tugyise
M2
0
17
5P
0k
Nový začátek, vše v progresu. Dříve znám jako Andriana či NEIL.

sisa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od sisa » čtv 20. bře 2014 23:02:10

Ahoj , tak koukám a tiše vám závidím.Nevím zda mám tu smůlu jen já, ale mam lvl 144 a ve swampu mi padnou max 2 esence a to musím celou dobu ,mlátit ezoteriky ,protože nikde jinde nepadne.Stane se že nepadne ani jedna.
Takže nevím co dělat. Když chci s tímto lvlem expit musím dělat mise,ale musim tedy hledat a brát jen mise na ezo ,což je taky někdy problem,a pokud vyjde mise a 2 hodiny mlátim ezoteriky a nepadne ani jedna esence tak mě to docela štve.
Psala jsem dokonce support zdy by s tím nešlo něco udělat a bylo mi odepsáno, že se na dropu esencí nic neměnilo, o čemž pochybuji, protože vím že modré esence padaly všude nejen na ezo.
Možná namítnete, že jsem vysoký LVL na esence ,ale proč mi tedy padají stříbrné i zlaté? Myslela jsem že je to nějak rozdělene podle LVLů ale evidentně není .

Kelshak
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování

Příspěvek od Kelshak » čtv 20. bře 2014 23:21:30

No za to ze ti pada malo esenci muze vazne lvl, barvu ale lvl neovlivni, to je jen o stesti

Wolfikk
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Wolfikk » pát 21. bře 2014 7:35:30

sisa : taky mam level 144 a nekdy za 2h ani jedna modra nema to cenu sezen level 130a bude klid jinak je to na hodne hodin ve swampu nez neco padne

OnOff
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování

Příspěvek od OnOff » pát 21. bře 2014 7:46:57

Bylo to tu hodněkrát zmiňováno a stejně hráči jako vy raději expí, jen aby měli vysoký level a vypadali "lépe" ? Psalo se to tu hodněkrát, že na vyším levelu modrá karma padá hodně špatně a i přes to tu vídám, nejen na HM postavy, které mají lv145+ a nemají karmu ani na M. Hold vybrali jste si level, teď pykejte...

Každopádně esence se dají dobře dropovat i v Haegeronu, jsem 138lv, namnoženo cca. 5-7 postavami a mám za obě patra nějakých 12-15 Esencí (převážně modrých a stříbrných, zlatých minimum). Takže karma se vážně dá dropovat naprosto bez problémů i v HG, takže nevidím důvod, aby se měnil drop Esencí, když už tu minimálně rok je nepozměněn.
ObrázekAlarwanObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
30k min.+
Jinno
97
Tabulky Tugyise
M2
0
17
5P
0k
Nový začátek, vše v progresu. Dříve znám jako Andriana či NEIL.

sisa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od sisa » pát 21. bře 2014 11:01:45

Zdravím tak na to: " sežeň LVL 130 :-)"
Dnes jsem byla s lvl 131 a co myslíte padla jedna :-)
a o HG :chodím tam jako buffka, esence mi tam padla snad jen 2x ta modrá jinak chodíme s několika postavama a tolik esencí nam ještě nikdy nepadlo .
Takže shrnuto : asi opravdu nemám to pověstné štěstí :-)
Mimochodem postav mam víc a věřte nevěřte na modrá mrcha nepada ani na 125 ani na 115 ani na 131 a ani na 139 takže asi se na esenci vykašlu :-)
Přílohy
můj drop esencí za 2 hodky
můj drop esencí za 2 hodky

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix