Modrá esence

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Re: Modrá esence

Příspěvek od SvetaPan » pát 21. bře 2014 11:05:57

fakt bych vas chtel videt karmu delat driv dokud se nezvedl drop esenci....
Sieg oder Valhöll

sisa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od sisa » pát 21. bře 2014 11:23:29

SvetaPan podívej se kdy jsem zaregistrovaná hraju teměř od začatku a ta postava je vlastně moje první a pamatuji se, že jsem měla téměř plný invent esencí ,nechci ti nic vyvracet, ale padaly víc :-)

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 21. bře 2014 11:38:06

Co já dělal modrou na hlavní, tak to někdy padalo bídně, třeba za swamp jen 2 modré, jindy jsem měl za celý swamp i modrých 15. Jen to chce sekat z ezoušů a na tom levelu 130-132, pak to padá slušně. Nyní dělám karmu na BMku a nepozoruji nějaký rozdíl v padání. Ona karma také není pro každého odstávače u biologa, ono je pro ni také potřeba hodně obětovat a pak sklidit za hodně práce pěknou odměnu.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

SvetaPan
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od SvetaPan » pát 21. bře 2014 11:55:58

opravdu to na zacatku lepe nepadalo ....chodil sem i 6 swamp abych mel ubec 4 esence modre na lvl 135 treba....
Sieg oder Valhöll

Kelshak
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování

Příspěvek od Kelshak » pát 21. bře 2014 20:17:15

Tak jak zde nekdo zminoval ze sme si to sami udelali kdyz sme hnali lvl, v to ma pravdu. Ted je mnohem rychlejsi udelat si max lvl. Nez ja prestal byl max 141 a cca od 132 lvl se muselo expit jen pres expertky (HG nebyl). A uz ani nevim kolik jsem mel karmu kdyz sem dodelal 141, ale urcite ne ani G. Takze sedy esence sem vyresil dropem lvl 120 a mezi tim jsem dal bufku na 130. Barva esence byla tehdy jeste omezena lvl. A diky bufce sem udelal P, posledni cca 3 mesice sem chodil swamp jen pro esence a jak byli 3 na odevdani sup ven. Jak psal svetapan ze byl i 6 krat swamp aby mel esence tak to ja zase ne, maximalne dva vstupy a bylo to, kdyz pralo stesti byl sem i za 10 minut venku

SvetaPan
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od SvetaPan » sob 22. bře 2014 14:01:38

Kelshak píše:Tak jak zde nekdo zminoval ze sme si to sami udelali kdyz sme hnali lvl, v to ma pravdu. Ted je mnohem rychlejsi udelat si max lvl. Nez ja prestal byl max 141 a cca od 132 lvl se muselo expit jen pres expertky (HG nebyl). A uz ani nevim kolik jsem mel karmu kdyz sem dodelal 141, ale urcite ne ani G. Takze sedy esence sem vyresil dropem lvl 120 a mezi tim jsem dal bufku na 130. Barva esence byla tehdy jeste omezena lvl. A diky bufce sem udelal P, posledni cca 3 mesice sem chodil swamp jen pro esence a jak byli 3 na odevdani sup ven. Jak psal svetapan ze byl i 6 krat swamp aby mel esence tak to ja zase ne, maximalne dva vstupy a bylo to, kdyz pralo stesti byl sem i za 10 minut venku
kdys ty delal karmu a kdy ja xD ja mel 140 a uz sem jel nak g6 g7 jinak sem se na exp nehrnul ale jak se priblizovalo P tak sem delal lvl 140 a slo to jel sem do 137 bez expertek abych nemusel delat nakyho dropa na esence tak proto treba 5 swampu nebudu kuli necemu delat dropa ....potom sem nakoupil kraslice a udelal 140 a P bylo skoro hned a na samance P po uprave co se zvetsil drop to bylo hodne easy

jeste e : kdyz sem dodelal 141, ale urcite ne ani G.... si ani nevedel co to bylo dropovat modry karmy xD
Sieg oder Valhöll

Kelshak
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od Kelshak » ned 23. bře 2014 0:43:45

Jo a to si myslis z jakyho duvodu?

MuckO
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od MuckO » ned 06. dub 2014 12:44:01

no mam draka 117 lvl a dneska za 4 hodky mi padlo asi 10 modrych :))
plaštoval som ezo :)

Kelshak
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od Kelshak » úte 08. dub 2014 0:03:33

SvetaPan píše:
Kelshak píše:Tak jak zde nekdo zminoval ze sme si to sami udelali kdyz sme hnali lvl, v to ma pravdu. Ted je mnohem rychlejsi udelat si max lvl. Nez ja prestal byl max 141 a cca od 132 lvl se muselo expit jen pres expertky (HG nebyl). A uz ani nevim kolik jsem mel karmu kdyz sem dodelal 141, ale urcite ne ani G. Takze sedy esence sem vyresil dropem lvl 120 a mezi tim jsem dal bufku na 130. Barva esence byla tehdy jeste omezena lvl. A diky bufce sem udelal P, posledni cca 3 mesice sem chodil swamp jen pro esence a jak byli 3 na odevdani sup ven. Jak psal svetapan ze byl i 6 krat swamp aby mel esence tak to ja zase ne, maximalne dva vstupy a bylo to, kdyz pralo stesti byl sem i za 10 minut venku
kdys ty delal karmu a kdy ja xD ja mel 140 a uz sem jel nak g6 g7 jinak sem se na exp nehrnul ale jak se priblizovalo P tak sem delal lvl 140 a slo to jel sem do 137 bez expertek abych nemusel delat nakyho dropa na esence tak proto treba 5 swampu nebudu kuli necemu delat dropa ....potom sem nakoupil kraslice a udelal 140 a P bylo skoro hned a na samance P po uprave co se zvetsil drop to bylo hodne easy

jeste e : kdyz sem dodelal 141, ale urcite ne ani G.... si ani nevedel co to bylo dropovat modry karmy xD

Tak ja nevim kdy ty si delal karmu, a jak si ji delal. Ja odevzdaval 3 nekdy i 4 denne ode dne kdy byla karma spustena.

SvetaPan
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od SvetaPan » úte 08. dub 2014 0:46:44

A uz ani nevim kolik jsem mel karmu kdyz sem dodelal 141, ale urcite ne ani G.................skoda ze nevis co pises uz

sem tu mel 1 karmu na serveru P teda aspon si to myslim :) kdyz sem nepotreboval zelenou esenci treba to melo par lidi driv to opravdu netusim..fakt jinak to neslo nez 6* swamp atd abys mel 4 esence driv kdyz si nemel nakyho posahanyho dropa nebudu delat 120 postav abych mohl hrat za jednu a lvl sem taky uz potreboval kdyz sem mel skoro P karmu tak to fakt jinak neslo ale tos nezazil drop esenci modrejch kdyz si nemel na 140 gecko tak ani nevis jak to padalo driv ...
Sieg oder Valhöll

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix