Předem děkuji

![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
xDxDx | 5P | P | P | P | ✓ |
![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
Nesmysl, mlátím s BMkem které je 124lv všechny meteory a drop je stejný ze všech. To jeslti máš level 100 nebo 130 nemá dle mě na drop z meteoru vliv. Šutr +6 nebo magičák padne jak z vlkodlaka tak z bažiny.OnOff píše:Pokud ti jde o drop přímo z metinu - musíš mít lv rovnající se metinu a vyšší, jinak ti padnou jen samé kraviny. Pokud chceš yang (množit) tak musíš mít cca. ten 110lv, ale to už můžeš jít rovnou plášťovat.
Takže nejlépe ti vážně vyjde 130lv a více.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Nevím nevím, já si včera taky přečetl co nám tu OnOff oznámil a test ukázal že na tom něco budeCepino píše:Nesmysl, mlátím s BMkem které je 124lv všechny meteory a drop je stejný ze všech. To jeslti máš level 100 nebo 130 nemá dle mě na drop z meteoru vliv. Šutr +6 nebo magičák padne jak z vlkodlaka tak z bažiny.OnOff píše:Pokud ti jde o drop přímo z metinu - musíš mít lv rovnající se metinu a vyšší, jinak ti padnou jen samé kraviny. Pokud chceš yang (množit) tak musíš mít cca. ten 110lv, ale to už můžeš jít rovnou plášťovat.
Takže nejlépe ti vážně vyjde 130lv a více.