čo si o tom myslíte?

konečne príde niečo nové a zase bude čo robiť pre team velký

A k zlúčeniu sinforite s sindi? toršku blbé to bude ale čo narobíme
:Hello:
to je pravda no pretože určite postavy na sindi sú dlhšie založené noChyumgo píše:Jsem pro sloučení, ale zajímalo by mě jak by to bylo s tím přejmenováním, pokud by byla výzva k přejmenování, rozhodně bych nechtěl, aby se přejmenovávat museli někteří na Sindicate, když Sinfortia je mladší.
Jinak, je konečně super si něco přečíst a ještě lepší je těšit se na něco takového o čem píší![]()
Jak říkal ..... blýská se na lepší časy
nad tým som tiež rozmíšlalDragonFlash píše:No o přejmenování ani tak nejde ale nechápu jak to udělají když mám na Sindine a Sinfortii jeden společném účet . To jako ze Sinfortii převedou postavy na Sindicate a budu mít na účtu 8 postav? Protože nechci přijít o žádnou postavu jak ze Sindi tak ze Sínfi . A to mám takhle 5 účtu. Prosím o bližší vysvětlení jelikož nejsem sám díky.
Gmka to už majú premyslené, len chcú vedieť náš názor. Ak chceš vedieť ako, pošli ticket na supportu alebo počkaj, kým to napíšuDragonFlash píše:No o přejmenování ani tak nejde ale nechápu jak to udělají když mám na Sindine a Sinfortii jeden společném účet . To jako ze Sinfortii převedou postavy na Sindicate a budu mít na účtu 8 postav? Protože nechci přijít o žádnou postavu jak ze Sindi tak ze Sínfi . A to mám takhle 5 účtu. Prosím o bližší vysvětlení jelikož nejsem sám díky.
![]() | TheItako | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
102k+ min | Jinno | 131 | 6xP | Hotovo | P | M4 | 17 | P | 30 |
Podla mna by sa na tom ticketu nedozvedel akoItako píše: Gmka to už majú premyslené, len chcú vedieť náš názor. Ak chceš vedieť ako, pošli ticket na supportu alebo počkaj, kým to napíšu
To už nech na týmu ty si poradíDragonFlash píše:No o přejmenování ani tak nejde ale nechápu jak to udělají když mám na Sindine a Sinfortii jeden společném účet . To jako ze Sinfortii převedou postavy na Sindicate a budu mít na účtu 8 postav? Protože nechci přijít o žádnou postavu jak ze Sindi tak ze Sínfi . A to mám takhle 5 účtu. Prosím o bližší vysvětlení jelikož nejsem sám díky.