Event Velikonoční
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Re: Návod na Event Velikonoční
Nechápu proč když už udělaly pěkný a zábavný event do toho zas musely začít drbat a celý ho zkazit!!!!
( Zase se napakovaly akorát vyvolení,kteří tu byly hned po spuštění a padaly jim vajíčka a šli prodávat jak vejce tak košíky předávat z postavy na postavu.Pak zase někomu asi vadilo že by si hráči mohly nadropovat pár věcí a mohlo by je to nedejbože bavit tak to zase sprasily...to že už nejdou předavat a prodávat vejce je nefér,ale že omezily drop až tak že vubec nepadaji to je fakt hnus.D takovou se na ten event zase každý vy... . Škoda vypadalo to že se konečně trochu pobavíme.

Lolit Ninja archerlvl125Shinso
člen cechu Stará Parta
Skill : vše P
Motto: Nedělej druhým co nechceš aby dělali oni tobě.
člen cechu Stará Parta
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 133 poděkování
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat na jakém lvl nejlíp padají vajíčka? :O
Za 2 hodiny ve swampu jich mám 5 ..
chtěla jsem se zeptat na jakém lvl nejlíp padají vajíčka? :O
Za 2 hodiny ve swampu jich mám 5 ..
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
Furt ta samá otázka, musí to být nastaveno všude stejně ne ? Přece nebudou zvýhodňovat jeden level vůči druhému 

![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
- Barths
- Lv.15
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Nebolo by to prvý raz .. To je vlastne zvyk , že z odmeny za event bol pavouci ostep +3 atď. ..OnOff píše:Furt ta samá otázka, musí to být nastaveno všude stejně ne ? Přece nebudou zvýhodňovat jeden level vůči druhému
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
A to jako si vzal kde ze sly od zacatku prendavat a prodavat vejce? Ja sem tu primo od spusteni ktere bylo vcera v pul druhy v noci a kdyz mi padlo prvni vejce tak sem hned vyzkousel prendani nebo vyhozeni na zem a neslo to. Takze vse pri starem. Drop je stejnyElines píše:Nechápu proč když už udělaly pěkný a zábavný event do toho zas musely začít drbat a celý ho zkazit!!!!( Zase se napakovaly akorát vyvolení,kteří tu byly hned po spuštění a padaly jim vajíčka a šli prodávat jak vejce tak košíky předávat z postavy na postavu.Pak zase někomu asi vadilo že by si hráči mohly nadropovat pár věcí a mohlo by je to nedejbože bavit tak to zase sprasily...to že už nejdou předavat a prodávat vejce je nefér,ale že omezily drop až tak že vubec nepadaji to je fakt hnus.D takovou se na ten event zase každý vy... . Škoda vypadalo to že se konečně trochu pobavíme.
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
Má pravdu, šli vyhazovat atd. asi první 4 hodiny tuším. Já jich dokonce několik koupil (dropovat je nehodlám) a že bych si je odevzdal, no jenže skončil jsem u 11 kraslic, což mi na košíček nestačí a nemohu se jich ani nijak zbavit... tak jsem udělal 2x magickou kraslici a jedno mi tu pořád straší.
![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
-
- Lv.19
Tak pak sem omlouvam pokud na sindicate to slo, ale jak sem psal výše na simfo sem to zkusil hned po spusteni u prvniho vejce a neslo to. No ja si samozrejme jako vul koupil hned nejvetsi kosik za 50kk a stejne chodim jen pro magicke krasilce, kdyz tady ctu ty odmeny a jeste ze ten kosik muze prasknout, nehlede na to ze mi to zabere celou stranku invu jelikoz to nejde davat na sebe tak se ten kosik ani nevyplatiOnOff píše:Má pravdu, šli vyhazovat atd. asi první 4 hodiny tuším. Já jich dokonce několik koupil (dropovat je nehodlám) a že bych si je odevzdal, no jenže skončil jsem u 11 kraslic, což mi na košíček nestačí a nemohu se jich ani nijak zbavit... tak jsem udělal 2x magickou kraslici a jedno mi tu pořád straší.
No s těma magickýma kraslicema to je taky trapas.Když si vezmu že jich potřebuju 5 = 5 prázdných lahví do kterých když udělám krev tak ji buď použiju což je 5x swamp po když malo tak 100kk takže 500kk a když ji jen prodam tak 5x 20kk za krev což je asi 100kk...odměny za kraslice..perla,bonusy na hodinu,písek ,růže a jiné kraviny které jsou buď naprosto bezcenné a nebo za zlomek ceny vynaložené....výsledek..40kk za košík + náklady na barvy a odměna vesměs nic.Když už daly takové pálky za košíky a potřebné láhve které nepadají zrovna často a jsou potřeba jinam tak i ty odměny měly být trochu adekvátní.Kdyby tam daly 50kk cihly,věci z itemu nebo pořádný exp tak by to i bavilo ...takhle to je jen ztráta času.
Lolit Ninja archerlvl125Shinso
člen cechu Stará Parta
člen cechu Stará Parta
-
- Lv.19
no me taky mrzi ze sem si kupoval ten nejvetsi kosik, kdyz vidim odmeny stacil by ten nejmensi, jen aby padali vajicka. Prazdne lahve mi hlavu netrhaj, za swamp jich mam 6-10 ks.
-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Vajca (150lvl) Ohlasuju GMka podla seba, ohlasia vzdy kde sa nachadzaju.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »