Promíchat cocvaky101 píše:No jo teď třeba LR ma malo kdy var nebo Wikings stěma si nikdo neda war protože ví že prohrajou schtělo by to promíchat protože ty cechy už jsou nej a vždy zustanou už podle mě se nenajde lepší cech nemo možná najde ale chvilí to potrvá
Ale no tak Rusko.Jen protože s tebou nikdo nechce dát cechovní war,neznamená,že je špatný hráč. Už to sem psal dřív,že to přesně takhle dopadne.To samé se stalo i na offiku. ono je to holt těžké,když se nabere kdejaký jouda s PvP a hnusnou pověstí. S takovými slataninovými cechy nikdo nechce mít nic společného. Ale pro tebe to sou jen žvásty a jen ty máš pravduBloodRayne píše:Promíchat cocvaky101 píše:No jo teď třeba LR ma malo kdy var nebo Wikings stěma si nikdo neda war protože ví že prohrajou schtělo by to promíchat protože ty cechy už jsou nej a vždy zustanou už podle mě se nenajde lepší cech nemo možná najde ale chvilí to potrváJako jak, že se máme rozejít a udělat jiné cechy?Proč a z jakeho důvodu?Byla doba kdy nás chodilo do war cechu 5.5 a to jsem měla vyhlášení war každy den a převážně od Křižáku.Ted?Po 1 war která byla pro ně fiasko nic.
Ale to není jen o nich a zdaleka ne.
Stačí se podívat kolik válečníků chodí z modré do war ( ted jsem koukala 40) a to jistě mají zálohy které v te war nebyly, žlutá je na tom hůře, ale má taky toho dost a červená to samé.¨
Tady de hlavně o motivaci a aby nešlo jen o bodíky v žebříčku( který je tak jako tak nepřesný) jsou tam cechy, v první dvacítce, které jsem za celou svou dobu neviděla v akci víc jak 3x nebo nikdy, to samé s pozemky...
Problém ve válčení je v tom, že každej trotl chce být "vůdce" a výsledek je takovej jako je, milion cechů a 99.9% k ničemu
PS: ještě k těm prohrám, náš BandSimulantWikings, měl mnoho a mnoho proher v řadě, nežli jse nám to podařilo otočit a co jde teda ostatním? Naši to skoušely a skoušely dokud se nezdařilo a zase jsme u toho ..zdechlost a kecy, raděj každý válčí žvástama a lžima jako viz topic "války a cechy" ten topic by jse měl jmenovat "Lži a výmluvy"
![]()
PS2:Koukala jsem na ty návrhy co se týkaj war cechu, některé dobré![]()
Taky bych měla jeden pěkný návrh, který mam už delší dobu vymyšlený, ale když koukám na situaci, raděj nic tam nepíšu, pač naprosto zbytečné a bezpředmětné
lordsword píše:Ale no tak Rusko.Jen protože s tebou nikdo nechce dát cechovní war,neznamená,že je špatný hráč. Už to sem psal dřív,že to přesně takhle dopadne.To samé se stalo i na offiku. ono je to holt těžké,když se nabere kdejaký jouda s PvP a hnusnou pověstí. S takovými slataninovými cechy nikdo nechce mít nic společného. Ale pro tebe to sou jen žvásty a jen ty máš pravduBloodRayne píše:Promíchat cocvaky101 píše:No jo teď třeba LR ma malo kdy var nebo Wikings stěma si nikdo neda war protože ví že prohrajou schtělo by to promíchat protože ty cechy už jsou nej a vždy zustanou už podle mě se nenajde lepší cech nemo možná najde ale chvilí to potrváJako jak, že se máme rozejít a udělat jiné cechy?Proč a z jakeho důvodu?Byla doba kdy nás chodilo do war cechu 5.5 a to jsem měla vyhlášení war každy den a převážně od Křižáku.Ted?Po 1 war která byla pro ně fiasko nic.
Stačí se podívat kolik válečníků chodí z modré do war ( ted jsem koukala 40) a to jistě mají zálohy které v te war nebyly, žlutá je na tom hůře, ale má taky toho dost a červená to samé.¨
Tady de hlavně o motivaci a aby nešlo jen o bodíky v žebříčku( který je tak jako tak nepřesný) jsou tam cechy, v první dvacítce, které jsem za celou svou dobu neviděla v akci víc jak 3x nebo nikdy, to samé s pozemky...
Problém ve válčení je v tom, že každej trotl chce být "vůdce" a výsledek je takovej jako je, milion cechů a 99.9% k ničemu
PS: ještě k těm prohrám, náš BandSimulantWikings, měl mnoho a mnoho proher v řadě, nežli jse nám to podařilo otočit a co jde teda ostatním? Naši to skoušely a skoušely dokud se nezdařilo a zase jsme u toho ..zdechlost a kecy, raděj každý válčí žvástama a lžima jako viz topic "války a cechy" ten topic by jse měl jmenovat "Lži a výmluvy"
![]()
Taky bych měla jeden pěkný návrh, který mam už delší dobu vymyšlený, ale když koukám na situaci, raděj nic tam nepíšu, pač naprosto zbytečné a bezpředmětnéJak má fungovat cech je vidět u LR a teď nově Pretorian.Nevezme se tam každý a dbá se na dobré jméno cechu. A z těch návrhů na oživení? Nikdy se hráči nedonutí k ničemu.Když se bude nutit,už to nebude hra a zábava a tím pádem skončí jen víc hráčů.
Už teď je to tu stejně náročné jako na offiku.
Takže do nikoho té war netahejte.Válčete si samy spolu,stejně pro vás byly ti ostatní lowky a smíchu a teď se divíte,že s vámi nechtějí hrát.To je holt osud.Nehledě na to,že přes samé kování dračích věcí nemají hráči s průměrným časem na PvP čas.
A nerozčiluj se za můj názor. Přinejhorším zamáčkni žilku a jdi se projít ven
BloodRayne píše:lordsword píše:Ale no tak Rusko.Jen protože s tebou nikdo nechce dát cechovní war,neznamená,že je špatný hráč. Už to sem psal dřív,že to přesně takhle dopadne.To samé se stalo i na offiku. ono je to holt těžké,když se nabere kdejaký jouda s PvP a hnusnou pověstí. S takovými slataninovými cechy nikdo nechce mít nic společného. Ale pro tebe to sou jen žvásty a jen ty máš pravduBloodRayne píše:
Promíchat coJako jak, že se máme rozejít a udělat jiné cechy?Proč a z jakeho důvodu?Byla doba kdy nás chodilo do war cechu 5.5 a to jsem měla vyhlášení war každy den a převážně od Křižáku.Ted?Po 1 war která byla pro ně fiasko nic.
![]()
Taky bych měla jeden pěkný návrh, který mam už delší dobu vymyšlený, ale když koukám na situaci, raděj nic tam nepíšu, pač naprosto zbytečné a bezpředmětnéJak má fungovat cech je vidět u LR a teď nově Pretorian.Nevezme se tam každý a dbá se na dobré jméno cechu. A z těch návrhů na oživení? Nikdy se hráči nedonutí k ničemu.Když se bude nutit,už to nebude hra a zábava a tím pádem skončí jen víc hráčů.
Už teď je to tu stejně náročné jako na offiku.
Takže do nikoho té war netahejte.Válčete si samy spolu,stejně pro vás byly ti ostatní lowky a smíchu a teď se divíte,že s vámi nechtějí hrát.To je holt osud.Nehledě na to,že přes samé kování dračích věcí nemají hráči s průměrným časem na PvP čas.
A nerozčiluj se za můj názor. Přinejhorším zamáčkni žilku a jdi se projít ven
Ale vůbec se nerozčiluju, aspoň si názorně předvedl, jak vypadá bojovník na tomto serveru: "Lži a výmluvy"
A je toho víc, tlachání na foru, házení špíný, vymluvy a ve hře kde nic tu nic, no a pak mají být války![]()
![]()
![]()
Když někoho nemám ráda, tak jse ho snažím nějak pokořit, třeba vyhrát tu válku a né se vymlouvat na takové kraviny![]()
Opravdu pořád dokola..no nic pac a pusu Růsa..