Války říší - zákaz použití praporů

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.

Zakázání Praporů ve válkách

Ano
109
73%
Ne
33
22%
Je mi to jedno
7
5%

Celkem hlasů: 149

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Re: Zakázání Praporů ve válkách

Příspěvek od lordsword » stř 23. dub 2014 14:20:54

Jsem také pro. Když se to zruší a určitě to pro Saggiho nebude takový problém nastavit,tak to přece nemůže nikomu vadit,když to přece defakto nikdo nepoužívá a může hrát bez toho.A je bohužel smutné,že se tu oháníte malými Lv a přitom to nejvíc používají ty vaše rádoby Topky :)
Doufám,že tohle projde co nejdříve.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » sob 26. dub 2014 9:37:02

Tak nějak k nelibosi zakladatele a spolubojovníka musím změnit názor..

Důvod?
Jestli vlezu mezi bandu modráku a pustim serii kouzel a a hned po druhé mi začne "cíl" praporkovat a ten co něco nazývá bojem mě háže z jedné strany mapy na druhou, přitahuje sekáním na "kilometry"zase k sobě a hned poté se objeví zas ten "zamaskovaný" šaman (není jich málo ze všech charu) a začne do mě valit kouzla, jaký to má smysl hrát si na "čestného rytíře" v tak nevybalancované a naboostované hře?
Na hrdinství se zde nehraje, když tě sekaj a drží u sebe, tak na tebe hažou ještě srdíčka :shock:
J sem proto, že mi to je ted už jedno, tedy volim 3 variantu, at to používá každej kdo to má v inventaři.

Opravdu se začnu bavit tím, že nakoupim stovky praporů a budu na seřadišti házet na zem at si veme každy kdo chce :lol:
Aspon se budu bavit já na účet těch rádoby bojovníků já ;)
Spoiler:
Obrázek
Na seřadišti to bude vypadat asi tak :)
Obrázek

stripes66
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od stripes66 » úte 29. dub 2014 15:08:01

BloodRayne píše:Tak nějak k nelibosi zakladatele a spolubojovníka musím změnit názor..

Důvod?
Jestli vlezu mezi bandu modráku a pustim serii kouzel a a hned po druhé mi začne "cíl" praporkovat a ten co něco nazývá bojem mě háže z jedné strany mapy na druhou, přitahuje sekáním na "kilometry"zase k sobě a hned poté se objeví zas ten "zamaskovaný" šaman (není jich málo ze všech charu) a začne do mě valit kouzla, jaký to má smysl hrát si na "čestného rytíře" v tak nevybalancované a naboostované hře?
Na hrdinství se zde nehraje, když tě sekaj a drží u sebe, tak na tebe hažou ještě srdíčka :shock:
J sem proto, že mi to je ted už jedno, tedy volim 3 variantu, at to používá každej kdo to má v inventaři.

Opravdu se začnu bavit tím, že nakoupim stovky praporů a budu na seřadišti házet na zem at si veme každy kdo chce :lol:
Aspon se budu bavit já na účet těch rádoby bojovníků já ;)
Spoiler:
Obrázek
Na seřadišti to bude vypadat asi tak :)

A myslíš že v bandě červeňáků je to jinak ? Nejdřív si ukliďte doma a pak kritizujte...

StenlyJessovity
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od StenlyJessovity » úte 29. dub 2014 18:29:12

To je pravda ... zrušil bych to. Pár lidí jede jenom na útok. Vyžere všechny killy a pak zmizí pomocí vlajek a díky tomu přežije a takhle furt dokola (když se mu poštěstí přežít).

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » sob 03. kvě 2014 17:35:05

Já jsem proti. Sice mě to také štve a když někdo praporkuje, snažím se mu za to nandat co se do něj vejde jen ho vidím, ale také jsem pro co největší volnost v pvp. Po x-té píšu - staré pořekadlo praví, že v lásce a ve válce je dovoleno vše. Tady je vždycky mánie každý prd zakazovat a výsledkem je to, že pvp už nikdo nedělá.
Obrázek

OnOff
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování

Příspěvek od OnOff » ned 04. kvě 2014 15:08:29

Do války nechodím, není na to čas, sice praporky jsem nikdy nepoužíval, vždy jsem naběhl do chumlu a v nejhorším se drhnul zem...

Jak píše Malchus, nesmíme vše znepříjemnit, pak už to pvp dělat nebude nikdo. Hlavním cílem PvP by mělo být, aby zůstalo tam kde je. Myslím tím, nepřidávat nové pvp věci (použitelné do pvp) a soustředit se max. na přidávání věcí použitelných do pvm. Už takhle je pvp nehorázně nákladné a jestli se ta nákladnost ještě zvýšší, tak se na to vykašlou i ti stávající, co tu pvp mají...
ObrázekAlarwanObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
30k min.+
Jinno
97
Tabulky Tugyise
M2
0
17
5P
0k
Nový začátek, vše v progresu. Dříve znám jako Andriana či NEIL.

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » úte 06. kvě 2014 14:00:21

kdyz nechcete zrusit prapory tak at se znova povolej pozehy ne? kdyz ma bejt vse povoleno ...ale vlastne sem zapomel pozehy sou drahy praporky stojej mene tak pozehy musej bejt zakazany.....
Sieg oder Valhöll

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » čtv 08. kvě 2014 11:05:36

Malchus píše:Já jsem proti. Sice mě to také štve a když někdo praporkuje, snažím se mu za to nandat co se do něj vejde jen ho vidím, ale také jsem pro co největší volnost v pvp. Po x-té píšu - staré pořekadlo praví, že v lásce a ve válce je dovoleno vše. Tady je vždycky mánie každý prd zakazovat a výsledkem je to, že pvp už nikdo nedělá.
A když to PvP upadá právě kvůli takovýmhle hloupostem jako sou ty prapory když se tam používají ve velkém? Mě teda osobně vždy velice vadily a nebyl sem sám. Prapory mají být na PvM,tak nemaj co dělat v PvP.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Krkovička
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 635 poděkování
Dostal poděkování: 210 poděkování

Příspěvek od Krkovička » ned 21. zář 2014 22:11:37

Zdravicko jestli se nahodou budou nekdy ty prapory rusit (napr.k tomu 30.9 by to bylo cool) tak kazdopadne nezapomenout zrusit i v cechovnich valkach kdyz nic tak se docili toho ze kdyz bude cech valka tak nebude zdlouhava - nahanet praporkare je opravdu udesna zalezitost no a jak koukam po cca pul roce vecina lidu je pro to zrusit tak by to mohlo dopadnout :think:
Vim nekdo muze ric ze je jasne kdyz probehne ruseni tak ve vsech valkach nicmene jen nato upozornuji pro jistotu 8-)
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P

Noell
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 81 poděkování

Příspěvek od Noell » čtv 16. říj 2014 20:38:51

Koukám, že se na tohle téma ZASE zapomnělo. Ráda bych a myslím si, že nejsem sama, aby se praporky ve válkách zakázaly.

Je to už opravdu přehnané, jak někteří hráči "bojují". A hlavně je jich pořád víc a víc, za chvíli ve válkách bude "prázdná" mapa a bude se soutěžit o to, kdo nebude vůbec vidět.

Mimo jiné také ta suprová zrcadla fakt pomohla PvP no. :down:
ObrázekNoellikObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Tělesný bojJinnochizfen150PPPComplete

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.

Who is chatting

offline Kacii 
offline Mionix 
offline Wzypt