Vše o Eventu - Čarodějky
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
mathiasko96
- Lv.5

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Vše o Eventu - Čarodějky
Ahojte mám otázku. "Košte" funguje ako "šance na bonus BZK" (ten čo ide natočiť do veci) alebo ako normálny (premko či expák)?
-
JIGsaw1
- Lv.15

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Pokud to dobře chápu, tak je tam psáno, že když sedíš na koštěti máš větší zisk BZK(nebo něco v tom smyslu), takže by to podle mě mělo fungovat jako Expák ne? 
- Itako
- Lv.25

- Dal poděkování: 447 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
Funguje to ako pri soboch, veľkonočnom zvierati, čiže šanca na bonus BZK, ktorý sa dá natočiťmathiasko96 píše:Ahojte mám otázku. "Košte" funguje ako "šance na bonus BZK" (ten čo ide natočiť do veci) alebo ako normálny (premko či expák)?
- ovechkin
- Lv.19

- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
Ahoj již jednou jsem na postavě úkol splnil a obdržel magickou trofej.WaRrec píše:dělá se to ve výhni ta magická trofejrudlaninja píše:Mám všechno lebku,kámen magie výtažek a stejně mně lovec opět pošle za biologem a jednu vše odznova tak nevím kde je chyba
...pilně jsem sbíral artefakty od čarodějek dále..
..když jsem měl vše potřebné..šel jsem udělat trofej opět k výhni...ale bohužel píše mi to, že nemám potřebné ingredience..
..je možné, že tento event mohu provést pouze jednou na jedné postavě a pak to píše, že nemám věci a posílá mne to od biologa k lovci a naopak ????
Máte podobnou zkušenost ?
-
confit
- Lv.8

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
nn muzes jich udelat vic,mam jiny problem chce po mne lebku 10 vajec a nic.........
- ovechkin
- Lv.19

- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
Pokud mohu vícekrát, tak proč to píše, že nemám vše potřebné, když vše potřebné mám??? Tady rozum zůstává stát....confit píše:nn muzes jich udelat vic,mam jiny problem chce po mne lebku 10 vajec a nic.........
Tvůj problém bude ve štěstí dropu..takový jako kdyby systém nahodilých čísel...buď to to dá lebku, nebo později...ovlivnit to prostě asi nelze...třeba já lebky dropnul jen 2 za celou dobu eventu do dnešního dne..nemám spoustu času na hru...měním CH...přihlašuji se v různé denní doby...a čarodějnici jsem chytil do klece asi po 15 zabitých...
-
confit
- Lv.8

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
ja jen ze jsem jich uz udelal vic na jedne postave ale na druhe se mi nedari,to bude asi o tom stesti jako v cele hre.
- Sapphire
- Lv. 11

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Hexakodex
Event Hexakodex dokončeno 
Jak se vám líbil even a odměna ?
Za mě super
Edit: Sloučeno.
/Script
Jak se vám líbil even a odměna ?
Za mě super
Edit: Sloučeno.
/Script
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- Psicek
- Lv.16

- Dal poděkování: 236 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Re: Hexakodex
[quote="Sapphire"]Event Hexakodex dokončeno 
Ahoj, co pak s ním?
Popř. když by se to dalo otevřít (nic jiného mě nějak nenapadá..) tak co padlo? 
Ahoj, co pak s ním?