Májový event - otázka pro vedení

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Tipek123
Lv.8
Lv.8
Dostal poděkování: 3 poděkování

Re: Májový event otázka pro vedení :)

Příspěvek od Tipek123 » úte 06. kvě 2014 17:37:03

dalsí + saggy ako to vypadá tak se posnažím projít celý archív eventú a v každem eventu má vžy váhodu zas velký lvl ýe jo ? Vánoční event = Unikátní ukol pro lvly 120+ Múžu se zeptat jaký unikátní úkol mnely lvly 50 nebo níže ?

OnOff
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování

Příspěvek od OnOff » úte 06. kvě 2014 17:42:53

Sněhuláci - tam sorry ale tam si mohl nabaštit opravdu každej, hlavně takovej ninja s otravou.
Vánoční - tam jsou sněhuláci a expy, tam si můžete expit vážně dost a takovej menší level si tam udělá z 50lv klidně i 80lv jak nic. Sám jsem tam na šamance udělal za celou dobu z 87lv až 102lv ;) .
Pak ještě můžeš dropovat o eventu soby (asi také vánoční) o dušičkovém zase "růžové koníky". Myslím si, že eventů je pro všechny dost na to, aby jsi tu takhle vykřikoval.
ObrázekAlarwanObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
30k min.+
Jinno
97
Tabulky Tugyise
M2
0
17
5P
0k
Nový začátek, vše v progresu. Dříve znám jako Andriana či NEIL.

Tipek123
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Tipek123 » úte 06. kvě 2014 17:45:37

OnOff píše:Sněhuláci - tam sorry ale tam si mohl nabaštit opravdu každej, hlavně takovej ninja s otravou.
Vánoční - tam jsou sněhuláci a expy, tam si můžete expit vážně dost a takovej menší level si tam udělá z 50lv klidně i 80lv jak nic. Sám jsem tam na šamance udělal za celou dobu z 87lv až 102lv ;) .
Pak ještě můžeš dropovat o eventu soby (asi také vánoční) o dušičkovém zase "růžové koníky". Myslím si, že eventů je pro všechny dost na to, aby jsi tu takhle vykřikoval.
píšu neco k tomu že si to neužili aj menšie lvly ale ide o to prečo mali zas večšie lvl unikátné úkoly ? Tu máš tu diskriminaci :(

Hakan
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 286 poděkování

Příspěvek od Hakan » úte 06. kvě 2014 18:23:36

Tipek123 píše:
OnOff píše:Sněhuláci - tam sorry ale tam si mohl nabaštit opravdu každej, hlavně takovej ninja s otravou.
píšu neco k tomu že si to neužili aj menšie lvly ale ide o to prečo mali zas večšie lvl unikátné úkoly ? Tu máš tu diskriminaci :(
A ty by jsi chtěl na 50 lvlu unikátní úkol jo? K čeu by pak bylo expit na vyšší lvl když bych mohl mět na lvl 50 to co na 120?....bože jak ty lidi zlenivěli a nechali se rozmazlit
SBOHEM

Tipek123
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Tipek123 » úte 06. kvě 2014 18:27:04

Príklad lvl 120 mneli unikátí ukol po splnení aj keby dostali pošahanej expák za ten ukol tak by mi to vadilo protože malímu lvlvu se taky ten expák hodí ;)

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od MadWizard » úte 06. kvě 2014 18:38:14

Hakan píše:
Tipek123 píše:
A ty by jsi chtěl na 50 lvlu unikátní úkol jo? K čeu by pak bylo expit na vyšší lvl když bych mohl mět na lvl 50 to co na 120?....bože jak ty lidi zlenivěli a nechali se rozmazlit
preco potom to neodstupnuju podla lvl pre kazdeho jeden a ten isty a ok
zmenit len dostupnost podla lvl obtiaznostou

lordwojta
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 108 poděkování

Příspěvek od lordwojta » úte 06. kvě 2014 18:49:22

Tipku nic proti tobě ale řekl bych že pro tebe teda jestli maš ten lvl 50 je event jakakoliv mapa a jakakoliv nova neprozkoumana oblast,až k tomu takzvaně dorosteš a vsechny tyhle mapy budes zvladat levou zadni tak ocenis jakykoliv event nebo cokoliv co se děje mimo stereotipni herni veci.Podle mě je event dost v pohode osobně mě bavi pvp vic nez pvm tak mi to vyhovuje,již několikrat ve večernich hodinach sme se hezky zabavili a pekně se řezali pod žlutou majkou,ti si ju pekne hezky ochranili a verim tomu ze vseci si krasne zablbli tak jak to ma byt.Za mě palec za event urcite nahoru

Tipek123
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Tipek123 » úte 06. kvě 2014 18:58:04

konečne nekomu došlo že na lvli 50 nemám na luxus PvM a PvP výbavu na velký lvl abych si mohl užít ten event proto mi vadí to že vždi a vždi mají proste event lepší večšie levele a tí menší nech sa pozeraju ako sa druhý zabáva :) konecne to nekomu došlo saggi taky by si mohl zapojit mozek ako on

Edit: Warn za team insult.
/Script

OnOff
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování

Příspěvek od OnOff » úte 06. kvě 2014 19:01:07

Božínku, nikdo neříká že to vyšší levely nemají lehčí. Samozřejmě že mají, lepší věci, vyšší dmg, ale také větší strávený čas nad hrou, to si myslím by se mělo rovnat i větší odměně ne ?

Stejně udělat event "jen" pro hráče dejme tomu +-60lv je dost obtížné, jak to chceš zařídit, aby se do toho vyšší levely nepletli ? To jedině odstupňovat úkoly podle levelu, kde by ovšem zase ale větší level měl ty odměny vyšší, jinak ten event nemá smysl, když si 40lv "vydělá" stejně jako 140lv.
ObrázekAlarwanObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
30k min.+
Jinno
97
Tabulky Tugyise
M2
0
17
5P
0k
Nový začátek, vše v progresu. Dříve znám jako Andriana či NEIL.

Noell
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 81 poděkování

Příspěvek od Noell » úte 06. kvě 2014 19:12:15

Tipek123 píše:konečne nekomu došlo že na lvli 50 nemám na luxus PvM a PvP výbavu na velký lvl abych si mohl užít ten event proto mi vadí to že vždi a vždi mají proste event lepší večšie levele a tí menší nech sa pozeraju ako sa druhý zabáva :) konecne to nekomu došlo saggi taky by si mohl zapojit mozek ako on

Nevím jestli už to tu někdo zmiňoval, číst se mi to nechce, ale když tak opakování je matka moudrosti.
Stěžuješ si, že eventy nejsou pro malé levly, ale řekni mi, kde si má velký level pořádně vydělat v HG? - pirátky jdou dolu, dračí věci jsou levnější a levnější + né každý má štěstí na schopky a hole, ve swampu? - né každý velký level si chce dělat dropa do swampu, za sebe můžu říct, že jsem šťastná, že návštěvy swampu mám za sebou, v přitalžlivce? - dobře, malý drop je levná záležitost a celkem se to dá, ale né každému to vydrží + pak brečí podobní jako ty, že vám tam lezeme, v Kerindoru? - to můžeš v pohodě i ty, výbava se celkem dá. :)

V každém eventu je něco pro všechny, pro velké levly víc, tak to ber třeba jako odměnu, že tu vydrželi, hraj tu déle, expy a budeš na tom za chvíli stejně. :)

PS: Tady je tak lehké expení, že seš velmi rychle nahoře a když chceš nejdříve vydělat na výbavu, tak tu plánuješ nějakou budoucnost, tudíž se časem eventy pro ''velké'' budou týkat i tebe. :)
ObrázekNoellikObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Tělesný bojJinnochizfen150PPPComplete

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod

Who is chatting

offline Mionix