no vidíš MadWizard a já do Cidonie v PVP nechodím... i když ho mám... chodím tam zásadně v PVM... max mě někdo zabije (když budu v PVP zabijí mě moby - v PVM mě může zabít klidně nějaký hráč z jiné říše) je to o štěstí v té Cidonii
pro ty malé lvly, zkuste k májkám nosit ty dary a získáte jak vy tak celá říše "požehnání".....
Májový event - Všetko o ňom
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
cleo
- Lv.25

- Dal poděkování: 342 poděkování
- Dostal poděkování: 234 poděkování
Re: Májový event - Všetko o ňom
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
-
Wolfikk
- Lv.20

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování