Sura Wp a PvP

Prostor k diskuzi o odvážných surech, jež pracují s černou magií a ovládají magické zbraně.
leader
Lv.13
Lv.13

Sura Wp a PvP

Příspěvek od leader » pon 10. led 2011 20:07:54

Ahoj
Muže byt sura wp dobry i na pvp ,na exp sem uplně vybornej ale mam problem že skoro nikoho si nedam ,cápu udělat si ty pvp věcičky ale zatím mam jen 10% na lidi a jdu s warem, nebo surou bm co ani toto nemaj (ukazaly mi věci) a daj si mě a to mám i víc hp a já na ně nemám štít a oni na mě a i přesto
Tak co muže byt dobry na PvP?

jeszterka23
Lv.7
Lv.7
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Sura Wp a PvP

Příspěvek od jeszterka23 » pon 10. led 2011 20:09:24

jo je dobrej i na PvP a toto tema tu jiz bylo take reseno nekolikrat :lol:

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 181 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » úte 11. led 2011 10:05:54

No wp sura může pvp vyhrát jenom pokud má velkou odolnost na danej char
jinak ne. Velký + je u něj zrušit kouzlo jinak by byl snadno porazitelnej. Jeho hlavní nevýhoda je v tom, že nemá žádná kouzla na dálku jako třeba bm nebo ninja, šaman (jasné zrušit ale to se musí povést). Na to aby mohl protivníka vyřídit se k němu musí nejprve dostat a na to potřebuje velkou obranu v pvp, určitě to nedokážeš s pvm věcma, s těma ne nedá ustát ani jeden tmavý kámen a když tak rána plameny z blízka dokoná to co byla započato. Sura má sice velkou útočnou sílu ale zase pomalej útok a absorbce do zb ani strach v pvp nefungujou, takže tyhle nevýhody které má, prostě ostatní nedá, když by se mělá brát stejná výbava a bony tak sura wp prohraje se šamanem,ninjou, BM i válečníkem. Podotýkám že při stejném levelu a věcech.

jeszterka23
Lv.7
Lv.7
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od jeszterka23 » úte 11. led 2011 10:57:55

Renegade2 píše:No wp sura může pvp vyhrát jenom pokud má velkou odolnost na danej char
jinak ne. Velký + je u něj zrušit kouzlo jinak by byl snadno porazitelnej. Jeho hlavní nevýhoda je v tom, že nemá žádná kouzla na dálku jako třeba bm nebo ninja, šaman (jasné zrušit ale to se musí povést). Na to aby mohl protivníka vyřídit se k němu musí nejprve dostat a na to potřebuje velkou obranu v pvp, určitě to nedokážeš s pvm věcma, s těma ne nedá ustát ani jeden tmavý kámen a když tak rána plameny z blízka dokoná to co byla započato. Sura má sice velkou útočnou sílu ale zase pomalej útok a absorbce do zb ani strach v pvp nefungujou, takže tyhle nevýhody které má, prostě ostatní nedá, když by se mělá brát stejná výbava a bony tak sura wp prohraje se šamanem,ninjou, BM i válečníkem. Podotýkám že při stejném levelu a věcech.
Tak to NEsouhlasim , zazila jsem mnoho WP suru kteri meli prumernou vybavu byt treba i PvM a obstali v soubojich s prehledem .. a to ze jejich protivnici nebyly zadni zacatecnici..

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 181 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » úte 11. led 2011 11:25:44

No tak to nevím já mám cool pvm mega luxus výbavu na příšery není problém ale pvp neustojím tak nevím, prostě se to nedá, ty kouzla moc štípou.

Powersss
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Powersss » úte 11. led 2011 11:28:02

Renegade2 píše:No wp sura může pvp vyhrát jenom pokud má velkou odolnost na danej char
Ja nesouhlasím s tím že strach při pvp nefunguje....Strach funguje, ale je na tělesný útok, nikoliv magický.

Appocaliptic
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Appocaliptic » úte 11. led 2011 11:58:49

Sura WP je na PVP primo vyborny ma rychle a silne utoky (Rychle se davají + rychla obnova) s troskou Rychlosti kouzla + obrany +lidi .. neda te nikdo jinak ZRUSIT muze byt v souboji 1v1 dost nevyhodny protoze je pomaly a nez das dalsi veci lezis na zemi =)

hchej
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od hchej » úte 11. led 2011 14:18:20

PvP jenom nija blízko je to nejlepší dej si lecku na p a zamaskování a muzes brát když budeš dobrek mn 45k

Absinthak
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování

Příspěvek od Absinthak » úte 11. led 2011 20:43:56

Weapona v tuhle chvíli na pvp testuju...jedu čepel-vír-prst-strach/brnko. Zatím jen lvl 54 a jsem doposud spokojen...uvidíme, jak to pojede dál.

maxibosskill
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od maxibosskill » úte 11. led 2011 22:04:49

ceernaaaaaaaa magie vladne svetu xD

Odpovědět