HonzaM píše:jojo a kdyby to takhle stejně fungovalo 4 roky, tak by nás to fakt bavilo
Koukni se na offik, furt jsou odvařený z bska +9, sice mene, ale i tak

HonzaM píše:jojo a kdyby to takhle stejně fungovalo 4 roky, tak by nás to fakt bavilo
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
Sice nevím, z čeho sis vyvodil to co píšeš, ale ok. Nikdo neříká, že všechny novinky byly super, jenom konstatuji, že je naprostý nesmysl tvrdit že by tuhle hru hrálo více lidí kdyby zamrzla před 4 roky než za stavu, jaký je nyní.Zmetek píše:A proč je tu tak přelidněno, když ty nový mapy resp. věci jsou pro všechny přitažlivý? Další problém byl a je neotestování novinek, kdy posléze klidně zabanujeme půl serveru.
Ostea píše:Nechápu, že si ještě stěžujete, že se tahle hra vyvíjí. Když se podívate na ofík, tak tam nikdo z BS +9 odvařenej není. Běhá tam několik 105, náměstí jsou prázdný a každej má desítky milionů na účtech...
I když jsem tu začal ted na novo (po 2 letech) a dokážu zatím jen chodit swamp, tak jsem příjemně překvapen s věcmi, co se tu od doby mého odchodu změnili. Kdybych to bral podle tehdejšího měřítka, tak jsem za 14 dní dokázal udělat celou výbavu na PvM. Z dnešního hlediska nemám ani doexpeno, natož nějakou výbavu na další mapy, o novém pvp ani nemluvně. A co víc, hra je furt relativně zadarmo.
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
Ale jak tak koukám, tak furt nemáš doexpeno na full. Furt je, co dělat.Obchodnik799 píše:Ostea píše:Nechápu, že si ještě stěžujete, že se tahle hra vyvíjí. Když se podívate na ofík, tak tam nikdo z BS +9 odvařenej není. Běhá tam několik 105, náměstí jsou prázdný a každej má desítky milionů na účtech...
I když jsem tu začal ted na novo (po 2 letech) a dokážu zatím jen chodit swamp, tak jsem příjemně překvapen s věcmi, co se tu od doby mého odchodu změnili. Kdybych to bral podle tehdejšího měřítka, tak jsem za 14 dní dokázal udělat celou výbavu na PvM. Z dnešního hlediska nemám ani doexpeno, natož nějakou výbavu na další mapy, o novém pvp ani nemluvně. A co víc, hra je furt relativně zadarmo.
Asi to je mnou, protože když už mám vše možné a nemožné, každou postavu s full bio, tak mě už holt nenadchne shell +9 no