Zrada klávesnice na novým ultrabooku??
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zrada klávesnice na novým ultrabooku??
Zdravím,
mám takový problém. Koupil jsem nový ultrabook od Lenova a nyní jsem zjistil že na něm nemůžu hrát Sindi a to z důvodu tlačítek "F1" - "F12" které fungují pouze v kombinaci s tlačítkem "Fn". Řešil už někdo tenhle problém? Nenapadá mě nic jiného než dokoupit externí klávesnici ale to se mi nechce pořád tahat i s klávesnicí jelikož často jezdím pryč 
-
OrangEE
- Lv.20

- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zrada klávesnice na novým ultrabooku??
ahoj, určitě nejsi první, kdo má tenhle problém, zkusil bych napsat do googlu typ tvého notebooku a našel bych si tam návod jak to v biosu nastavit tak, aby to odpovídalo tvým představámBongac píše:Zdravím,mám takový problém. Koupil jsem nový ultrabook od Lenova a nyní jsem zjistil že na něm nemůžu hrát Sindi a to z důvodu tlačítek "F1" - "F12" které fungují pouze v kombinaci s tlačítkem "Fn". Řešil už někdo tenhle problém? Nenapadá mě nic jiného než dokoupit externí klávesnici ale to se mi nechce pořád tahat i s klávesnicí jelikož často jezdím pryč
- megac
- Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
hele mal som ten istý problem pri spúštaní ntbku musíš spustit bios u mne to bolo F10 mám taký dojem a tam najst keyboard a to prehodit s Endabled na Distabled alebo opačneHonzaM píše:ahoj, určitě nejsi první, kdo má tenhle problém, zkusil bych napsat do googlu typ tvého notebooku a našel bych si tam návod jak to v biosu nastavit tak, aby to odpovídalo tvým představámBongac píše:Zdravím,mám takový problém. Koupil jsem nový ultrabook od Lenova a nyní jsem zjistil že na něm nemůžu hrát Sindi a to z důvodu tlačítek "F1" - "F12" které fungují pouze v kombinaci s tlačítkem "Fn". Řešil už někdo tenhle problém? Nenapadá mě nic jiného než dokoupit externí klávesnici ale to se mi nechce pořád tahat i s klávesnicí jelikož často jezdím pryč
Zaynev BM sura 109
menší comeback
tentokrát už nie tryhard 
menší comeback
-
crazy8
- Lv.26

- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
neviem aky mas bios či novy či zastaraly ale ak nový mal by si to tam vediet všetko pekne najst
a ako spustiš bios ti ukaže pri zapinani pc čo maš stlacit
(neviem či to vieš či nie tak pre istotu) 
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
-
marti1n1
- Lv.13

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Mal som ten istý problém jednoducho som si to zmenil v nastavení od výrobcu (Toshiba). Preštuduj Google a určite tam nájdeš nejaký návod na Lenovo alebo ten bios ako už ostatný hovorily.
Bobisek má nového majitela