megac píše:Mithra píše:Problém bude především v tom, že všeobecný názor komunity je asi takový - do války říší má smysl jít jen v případě, že mám dokončeného biologa, karmu P ( s tím související příslušný level postavy ) a výstroj na TOP úrovni. Osobně se přiznám, že pokud mi čas dovolí, tak se válek říší účastním rád, a to nemám ani level na P karmu, ani TOP věci, (biologa jsem si dovolil dokončit) a přesto
Ale trocha v tom tej pravdy bude každému ide o CB a čím lepší tím viac CB...
takže tá karma a biolog hrá dosť a o vecoch ani nehovorím ked ma na servery niekto :warn: za to že nemám o 5viac meč alebo dýku tak potom nemám ani chuť ani čas tam ísť...
Len pekne utekajte bojovať a ničiť si na tom nervy absolutne my to nechýba 
Mas pravdu, tebe nechyba valka risi, tebe chybaju ine veci, napriklad znalost slovenskeho pravopisu. Hanbim sa za to, ako aj ty prezentujes nasu krajinu. Fuj na teba.
k teme: Loco ma pravdu. Odpoved je jednoducha

vtedy na pvp na urvni stacilo dajme tomu X casu, a zarobit na pvp Y casu. Teraz na vybudovanie postavy potrebudes 8X casu a na zarobenie snad 10X... je to jednoducha rovnica

priemerneho hraca, reda ak neratam tycj co pridu zahrat privat na 3 dni, tu vydrzia rok. To znamena ze za ten rok z rovnice spominanej vyssie nestihne spravit pvp. A staly hraci co ho uz maju ho stale zlepsuju a diera sa prehlbujea jracov ubuda. Cely server nie len s pvp ale aj ekonomikou a mentalitou hracov ide dole vodou. Za chyby sa ospravedlnujem, pisem z mobilu