Příspěvek
od OnOff » ned 15. čer 2014 10:21:13
Pomůže tomu i to, že se do hry nebudou dlouhou dobu přidávat žádné nové věci (myslím tím výbavu). Jakmile se něco takového přidá, tak to každý bude chtít a PvP se zase odsune na 2. místo, u někoho i na 3. místo, protože dodělává teprave Pvm.
Můj názor je, že hráčů s PvP v průměru je docela dost, ale pouze nechodí do válek. Takže problém je jasný, musí se nějak hráči nalákat do válek. Pouze do těch válek, aby si udělali čas a šli si zaválčit. Potkávám spoustu hráčů, co mají PvP výbavu (z nudy když se jdu mlátit k orkům, metinland atd.) ale nechodí do válek. Těch hráčů je vážně mraky a kdyby takových 50% hráčů s PvP výbavou do válek pravidelně chodilo, tak nás tam je na každé straně minimálně po čtyřiceti.
Mě to také do války netáhne, do války jsem si vždy zašel jen pro pár CB na zmrzliny, popřípadě pro licenci, ale tím to pro mě haslo. Neměl jsem motivaci tam jít (spíš nebyl čas, ale když je motivace, tak je chuť si i ten čas udělat).
Chce to vymyslet nějakou odměnu za vstup do válek. Nemám moc tušení co by to mělo být, ale kdyby se něco takového mělo zavést, tak myslím, že tu máme dost hráčů s velkou fantazií a nápady, kteří by určitě pár návrhů přednesli co by to mělo být. Nemělo by to ovšem být zas moc, ale zase dost, aby to hráče přimělo jít do válek. Nejlépe nějaké % třeba na monstra/na lidi/obrana schopnosti - třeba na týden. Už jen tohle by hráče přimělo tam kvůli např: těm pár % jít.
 | Alarwan |  |  |  |  |  |  |  |  |
---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
Nový začátek, vše v progresu. Dříve znám jako Andriana či NEIL.