Delší dobu jsem nehrál, takže nevím jestli se to nějáko upravovalo, ale v sekci VIP o ničem takovém nic psané neni
Herbaření + VIP
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Obter!vr
- Lv.21

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
Herbaření + VIP
Zdravím, nemáte pocit, že když máte aktivované VIP, že nasbíráte mnohem více bylinek? Ve smyslu, že nejste motovidlo.... aktivoval sem si to VIP, trochu sázel semínka a jestli se mi stalo 2x že jsem byl motovidlo.... dříve to bylo pořád
... neříkám, že to jsou nějáké zázračné čísílka, ale třeba 2 - 7 kusů tak z 80% 
Delší dobu jsem nehrál, takže nevím jestli se to nějáko upravovalo, ale v sekci VIP o ničem takovém nic psané neni
-
OnOff
- Lv.22

- Dal poděkování: 77 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
Re: Herbaření + VIP
Asi jen náhoda. Mě dnesk už zasebou 4x nevyrostlo nic
. A to mám 17 úroveň
takže asi tak. Je to zřejmě jen náhoda a měl si štěstí, buď rád 
![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k | |||||||||
- Eldik
- Lv.20

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 104 poděkování
Obter!vr píše:Zdravím, nemáte pocit, že když máte aktivované VIP, že nasbíráte mnohem více bylinek? Ve smyslu, že nejste motovidlo.... aktivoval sem si to VIP, trochu sázel semínka a jestli se mi stalo 2x že jsem byl motovidlo.... dříve to bylo pořád... neříkám, že to jsou nějáké zázračné čísílka, ale třeba 2 - 7 kusů tak z 80%
Musím s tebou souhlasit, jak je teď ten voucher na vip, tak s ním vypěstuji mnohem víc bylinek, než bez. Záleží jestli je to náhoda i u mě, nebo to vip trochu ovlivňuje, toť otázka.
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.
-
DroperkaLB
- Lv.16

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 86 poděkování
- Aylia
- Lv.15

- Dal poděkování: 233 poděkování
- Dostal poděkování: 248 poděkování
No, já i s VIP byla celý den motovidlo, jen myslím že ráno jsem sebrala 2 bylinky. Takže, nemám ten pocit
Pořád je to jen o štěstí
Pořád je to jen o štěstí
- Orald
- Lv.9

- Dostal poděkování: 31 poděkování
Hlavně by to chtělo to zahradnické povolení. Klidně dám za jedno místo na zahrádce 200SD jen aby to šlo rychleji. S 5 levelem je to fakt super. 
Belichar kundy.

-
Cunicek
- Lv. 11

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
S VIP to akorát neuschne, na počet vypěstovaných bylinek to nemá žádný vliv.
Edit: víc netřeba dodávat. VIP nemá (ani nově) vliv na počet vypěstovaných kusů. Jen můžete bylinky sklidit i po časovém limitu
.
/Sibyla
Edit: víc netřeba dodávat. VIP nemá (ani nově) vliv na počet vypěstovaných kusů. Jen můžete bylinky sklidit i po časovém limitu
/Sibyla